WOW Air

Dat vliegen duur kan, dat is iets wat reizigers al jaren parten speelt. Dat vliegmaatschappijen toch reizigers met een beperkt budget de kans wil gunnen per vliegtuig te reizen, deed verschillende low budget maatschappijen als paddenstoelen uit de grond rijzen. Zo ook WOW Air.

WOW Air is IJslands. Sinds 2012 brengen hun flashy paars-roze vliegtuigen reizigers voor een redelijk budget de wereld rond. En vooral: naar IJsland.
Hoewel WOW Air een eerder kleine vloot heeft, begint de maatschappij meer bekendheid te verwerven, en dus hoopt het zijn gamma snel uit te breiden.

IJsland
WOW Air vliegt reizigers naar 32 bestemmingen in Europa en Amerika, met als meest belangrijke bestemming natuurlijk het eigen land, IJsland.

Ik vloog zelf met WOW Air van Amsterdam Schiphol naar Keflavik, IJsland. Low Budget maatschappijen hebben al eens de reputatie dat dingen minder vlot lopen, dat er te weinig plaats is of dat de vluchten onaangenaam zijn. Maar ik had een aangename ervaring, een vlucht die vlot verliep.

Bovendien, naar IJslandse traditie, is WOW Air een maatschappij die zich inzet voor de natuur, met de nieuwste vliegtuigen met de laagste uitstoot. Vliegen met minder schuldgevoel, dus.

72 uur zonneschijn
Dat WOW Air zijn best doet om bekendheid te verwerven, merk je in hun laatste nieuwe aanbod: een totaalpakket voor het zomerfestival Secret Solstice, in IJsland.

Tijdens de dagen van 16 tot 18 juni, wanneer de zon in IJsland niet ondergaat, vindt Secret Solstice plaats in Reykjavik. Met een zalige line up met onder andere Foo Fighters, The Prodigy, Chaka Khan, Rick Ross, Big Sean, Seth Toxler, Kerri Chandler en Richard Ashcroft, is dit een niet te missen event.

En dat weet WOW Air. Bij hen book je totaalpaketten vanaf 590euro. Zo’n pakket bestaat dan uit de vluchten, inkomtickets voor het festival en basis overnachtingen. Liever iets sjieker dan een festivalcamping? Dan kan je kiezen voor jeugdherbergen, hotels of vakantiehuisjes.

Nog niet genoeg? Dan book je gewoon nog een aantal uitstapjes naar verschillende IJslandse trekpleisters. Stel zelf de ideale mix van festival, natuur en cultuur samen.

Clever, he?

Brussel
Nog niet overtuigd? Vanaf juni vliegt WOW Air ook tussen Brussels Airport en zes bestemmingen in Amerika, telkens met een tussenstop in IJsland. Perfect, niet?

No Comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *