Winnen: Wanderlust, your urban travel style guide

Het is het begin van de maand, dus geven we weer een boek weg! Hoera! Vandaag te winnen: Anne De Buck’s Wanderlust, your urban travel style guide.

Over de uitgever
Ook deze winactie is weer in samenwerking met uitgeverij Lannoo. Deze uitgeverij heeft een mooi aanbod reisboeken, van gidsen tot fotoboeken, en ik mag daar zes titels van weggeven. Dit is alweer het vierde boek!
Wanderlust, your urban travel style guide werd uitgegeven Terra, onderdeel van Lannoo.

Over Wanderlust
Dit kleine, witte boekje, leek mij op het eerste gezicht een soort van kledinggids voor fervente reizigers. Je weet wel, hoe er altijd stijlvol uit te zien, ook al leef je uit je valies. De titel zegt immers your urban travel style guide.
Ik ben zelf niet direct de meest fanatieke fashionista, maar ik dacht, hey, wel tof om dat eens te bekijken.

Ik zat fout. Niet de eerste, en niet de laatste keer. Hoewel je zeker een aantal kledingtips zal vinden in Wanderlust, gaat het boekje eigenlijk over stijlvol reizen in élk opzicht van het woord. Denk aan tips voor het kiezen van hotels, hoe tourist traps te vermijden, en hoe je te gedragen in elke situatie. Anne De Buck vertelt met veel smaak over haar eigen bloopers, en hoe ze zichzelf uit zulke situaties redde. Heel herkenbaar.

Ik heb met veel plezier dit boekje gelezen. Omdat er aantal dingen zo herkenbaar zijn, als blogger, en als reiziger. Iedereen gaat wel eens de mist in tijdens het reizen, nietwaar? De kunst is om er stijlvol weer uit te geraken, en Anne weet perfect hoe dat te doen.

Winnen
Kan jij ook wel wat stijladvies gebruiken? Ik mag één exemplaar van dit toffe boekje weggeven. Meedoen kan door een comment achter te laten onderaan dit artikel. Vergeet niet om je mailadres in te vullen, want we zullen de winnaar via zijn of haar mailadres contacteren.

Je kan meedingen naar dit boek vanaf maandag 3 juli tot vrijdag 7 juli om 14u. Er wordt blindelings een winnaar gekozen, die in de loop van vrijdagavond bekend wordt gemaakt op onze facebookpagina. Wie meespeelt, wordt automatisch ingeschreven voor de vrijblijvende nieuwsbrief van uitgeverij Lannoo.

De winnaar mag op vrijdag een mailtje verwachten. Reageert die winnaar niet voor maandag 10 juli, dan gaat het boek naar de volgende winnaar. Het boek zal door uitgeverij Lannoo zelf verstuurd worden.

En blijf vooral langskomen, in augustus geven we het vijfde boek weg!

6 Comments
  1. Zou leuk zijn deze te winnen en van pas komen tijdens mijn doortocht door europa. Plezant leesvoer om de avond op een leuke manier door te brengen tijdens kampvuur.

  2. “Super leuk!”, dat zou mijn reactie zijn bij het winnen van dit boek. Elke vrije periode die er is, tussen het werken en studeren door, probeer ik op reis te gaan of toch een nieuwe plek te bezoeken. Dit boek zou deze tripjes nog leuker maken!

  3. Wat een leuke winactie zeg! Je samenvatting van de inhoud van het boek heeft me in ieder geval al heeeeel nieuwsgierig gemaakt. Nu is en blijft de vraag… neem ik na dit boek te lezen nog steeds mijn “afrits”-wandelbroek/short mee op elke reis 😉

  4. Kwam dit boek eerder vandaag tegen en dacht nog ‘hè, echt iets voor mij!’
    Ben namelijk een reisagente en ga dus regelmatig op studiereis waaruit ik ‘uit mijn valies moet leven’, veel hotels bezoek en wel eens in vreemde situaties terecht kom. Vandaag zat ik wat rond te kijken en te dromen over onze privé reizen in 2018. Maar we zijn er nog niet uit, de to-do,must-see is zooooo lang!

  5. Zeer welkom :D. Meer uitleg is er niet nodig.

  6. Me! Me! Me! Ik ben al een kei in flateren, met dit boekje binnenkort ook in stijlvolle reddingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *