Winnen: New Places To Be!

Woeptidoe, het is al weer tijd voor onze tweede winactie! Vandaag maak je kans op het boek New Places To Be, the 150 best hotspots to eat, drink, shop & sleep in Vlaanderen & Brussel, Rotterdam en Amsterdam. Woeptidoe indeed!

Lannoo
Zoals jullie misschien wel gelezen hebben in de wedstrijd van april, gaat Reisgoesting de komende maanden een zalige samenwerking aan met uitgeverij Lannoo. In het gamma van Lannoo vind je immers handige en mooie reisboeken, waarvan ik er zes mag weggeven. Elke maand geef ik er eentje weg, en dit is wedstrijd nummer twee!

New Places To Be
Dit handige reisboek is van een lekker stevig formaat en ligt goed in de hand. Misschien een tikje zwaar voor in je handtas, maar zeker ok in je rugzak.

Sla je dit kleurrijke boek open, dan vind je elke hotspot beschreven over twee pagina’s, met de meest prachtige, levendige foto’s. In de beschrijving lees je over de hotspot, terwijl een handig kolommetje ernaast aangeeft wat het adres is, de website, wat je kan verwachten en in welke prijsklasse de hotspot zich bevind. Kei handig.

Mijn favoriet? The Dirty Rabbit in Antwerpen. Dat klinkt als iets waar ik dringend eens moet langsgaan.

Winnen
Wil jij New Places To Be winnen? Meedoen is super simpel: laat even in een comment onderaan dit artikel weten dat jij wil winnen en hopla, je maakt kans op dit boek. Vergeet vooral je mailadres niet, zodat we je kunnen contacteren als je gewonnen hebt.

Meedoen kan vanaf maandag 8 mei tot vrijdag 12 mei, 14u. ’s Avonds maken we dan de winnaar bekend op onze facebookpagina. Wie meespeelt, wordt automatisch ingeschreven in de vrijblijvende nieuwsbrief van uitgeverij Lannoo.

De winnaar krijgt een mailtje gestuurd. Reageert de winnaar niet voor maandag 15 mei, dan gaat het boek naar de volgende winnaar. Het boek wordt door uitgeverij Lannoo zelf naar de winnaar verzonden.

Deze keer niet gewonnen? Spijtig, maar treur niet, want de komende maanden komen er nog winacties aan!

Woeptidoe!

8 Comments
  1. Zo veel leuke plaatsen en doe dingen in de buurt waarvan ik op mijn 67ste nog niet van gehoord heb !!!l. Verras mij en mijn zomer kan niet meer stuk. Een tevreden Els

  2. Lijkt mij een leuk boek! En ook perfect voor ons, met twee kleine kindjes zijn uitstapjes die niet te ver zijn helemaal geweldig en haalbaar 😉 Wil ik graag winnen dus!

  3. Ik ben al fan van in uw vroege Blogger dagen.
    Maak ik nu meer kans?

  4. Lijkt me een fantastisch verjaardagscadeau! Als ik win dan start mijn verjaardagsweekend fantastisch! #zondagbenikjarig

  5. Heb net drie dagen doorgebracht in uw zotte land, en er over geblogd op http://www.citroentaart.com. Maar ik heb zo’n vermoeden dat ik wat zalige plekjes ben vergeten. Dus voor een volgende keer?!?

  6. Lijkt me een super leuk boek, zou ik zeker willen winnen. Groetjes

  7. Een boek? Over reizen!? Count me in!!

  8. Helemaal top! Ik wil zeer graag winnen. Als reisorganisator ken je veel plekken maar niet allemaal…nooit te oud om bij te leren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *