Reisboek

winnen: lannoo’s reisboek world trekking

Een mens heeft nooit genoeg boeken. En al zeker geen reisboeken. En het wordt al helemaal leuk wanneer je een reisboek kan winnen! Welkom bij een nieuwe winactie. Deze week geven we het Lannoo’s Reisboek World Trekking weg. Hoera!

Reisboeken van Lannoo

Hoe meer reisboeken van Lannoo ik in mijn handen krijg, hoe meer ik overtuigd raak van de collectie van Lannoo. Naast de beroemde Trotters vind je in hun collectie ook verschillende reisboeken die gewoon mooi zijn om vast te houden, om op je salontafel te leggen. Om te gebruiken, om geïnspireerd te geraken.

Het Lannoo’s Reisboek World Trekking hoort tot die laatste categorie. In het boek vind je 50 meerdaagse wandelingen van over de hele wereld. Sommige ervan zijn heuse klassiekers, zoals het Appalachian Trail in het oosten van de VS of de West Highland Way in Schotland. Hier en daar zit er zelfs eentje tussen die ik al (deels) heb gelopen, zoals het Pembrokeshire Coast Path in Wales. Maar zelfs de meest ervaren reiziger vind nog nieuwe routes in het boek.

Hoe het boek te gebruiken

Wanneer je een route kiest, vind je in het boek een duidelijk overzicht van wat je kan verwachten. De afstand, de moeilijkheidsgraad, etappes, basis informatie over het land dat je bezoekt: alles wat je moet weten om aan de tocht te beginnen.

De prachtige foto’s en de heldere informatie zorgen er voor dat je direct, nu, meteen wil vertrekken. In je hoofd begin je al na te gaan welk materiaal je nodig hebt en of je wandelschoenen wel geschikt zijn voor dit of dat traject. Het boek inspireert.

Nee, dit is geen gids. Je kan het niet in je rugzak stoppen en meenemen. Daar is het te groot voor, en daar dient het boek ook niet voor. Dit is een boek dat je op je schoot neemt in hartje winter, wanneer je even niet aan het reizen bent en wanneer je wilt gaan beslissen waar je het volgende seizoen naartoe wil gaan.

Winnen

Wil jij dit boek ook zo graag hebben? Gewoon, om in te bladeren en om van te genieten? Doe dan mee met onze winactie. Laat me in de comments weten dat jij het Lannoo’s Reisboek World Trekking wilt winnen. Laat ook zeker je mailadres achter, zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt.

Deze winactie loopt van maandag 20 augustus tot vrijdag 24 augustus, 14u. In de avond maken we de winnaar bekend op onze facebookpagina. De winnaar krijgt ook een mailtje toegestuurd, waarna het boek wordt opgestuurd door Lannoo zelf.
Reageert de winnaar niet voor maandag 27 augustus, dan gaat de prijs naar de volgende.

Neem je deel aan deze winactie, dan word je automatisch ingeschreven op de vrijblijvende nieuwsbrief van Lannoo.

Ben je bezorgd over het gebruik van je gegevens? Lees dan even onze privacyverklaring.

Reisboek

Het heeft iets melancholisch, zo zitten bladeren en dromen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Dat wil zeggen dat deze reis, dit product of dit artikel gesponsord of deel van een betaald partnership is, zodat jij kan genieten van gratis content.
9 Comments
 1. Fingers crossed!

  • Droompjes in een boek!

 2. deze wil ik wel winnen hoor 😉
  Tilme for a new adventure !

 3. Ik wil dit boek wel winnen, een ticketje boeken en nieuwe plaatsen ontdekken.

 4. Ik hou van een goed boek!

 5. Ik zou heel graag dit boek in 1 ruk uitlezen! Ik wil het wel winnen!

 6. Ik ben zo een wegdromer. Via jouw blog en instagram maar ook dit boek lijkt me heerlijk om weg te dromen en plannen te maken!

 7. Zalig, een leuk boek om in weg te dromen en uiteraard om plannen te maken voor een volgend tripje!

 8. De mooiste reizen zijn toch die waar we minstens enkele dagen de natuur in trekken. Dit boek lijkt me inspiratie voor heel wat mooie trips te bevatten… Bedankt voor de mooie blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *