Winnen: High Tide, a Surf odyssey

If one is good, more must be better! Met dat motto geven we nóg een reisboek weg. Spijtig, het is wel het laatste van deze reeks, maar da’s eigenlijk extra reden om mee te doen, denk je niet? Vandaag geven we het prachtige surfboek High Tide weg.

Over High Tide
Net zoals zijn zes voorgangers, is dit een boek dat werd uitgegeven door uitgeverij Terra, deel van uitgeverij Lannoo. Het is niet een van hun klassieke reisboeken, of zelfs een gids. Nee, dit is een boek waarbij je moet gaan zitten, liefst met een tasje thee of een whisky, om je helemaal in de stemming te brengen. Voor dit boek moet je je tijd nemen.

High Tide is dan ook een reusachtig boek, dat zwaar weegt en breed open slaagt. Niet iets voor in je rugzak of voor op de trein. Het prachtige papier, bedrukt met kleine wijsheden en machtige reisverhalen, nodigt uit. Allemaal geïllustreerd met foto’s, gemaakt door Chris Burkard.

De cover.

Chris Burkard, of je hem nu al jaren volgt of nog nooit iets van hem in handen hebt gehad, weet je te verrassen met zijn foto’s. Wat hij in beeld brengt, is een visie. Een visie op hoe wij onze aarde en onze natuur zouden moeten behandelen, maar ook hoe we er van zouden moeten genieten. Met een surfboard in de hand.

Wat denk ik?
Ik denk dat je dit boek wilt hebben. Echt. Het is er eentje waar je in kan verdwalen, wanneer je net thuis zit en zelf niet kan gaan dwalen. Het sleept je mee, inspireert je en maakt je stinkend jaloers op wat Burkard door zijn lens ziet.

Het is een aanwinst voor reizigers, voor surfers, voor mensen met een zekere liefde voor de zee. Het toont niet alleen het surfen zoals wij het kennen: op keurige blauwe golven voor een hagelwit strand, maar ook het surfen op guurdere golven, met sneeuw en ijs op de achtergrond.

Hoewel er dik wat romantiek te vinden is in de foto’s, toont het ook vaak de bikkelharde kant van het leven.

Het is hoog tijd (hehe) dat je high tide in huis haalt!

Winnen
Super toch dat ik er eentje mag weggeven? En dat gaat, zoals altijd, heel eenvoudig. Je laat me in de comments weten dat je het boek High Tide wil winnen. Vergeet zeker niet je mailadres in te vullen, want anders kan ik je niet contacteren als je het boek gewonnen hebt.

De wedstrijd loopt vanaf maandag 2 oktober en stopt vrijdag 6 oktober om 14u. Ik laat in het weekend weten wie er gewonnen heeft op onze facebookpagina. De winnaar krijgt ook een mailtje toegestuurd. Reageert de winnaar niet voor 11 oktober 2017, dan gaat het boek naar de volgende winnaar.

Wie deelneemt, wordt automatisch ingeschreven voor de vrijblijvende nieuwsbrief van uitgeverijen Lannoo en Terra.

Véél succes!

3 Comments
  1. Ik wil winnen!

  2. Ik wil heel graag eens winnen

  3. Die zou zeer zeker welkom zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *