Water-To-Go

winnen: een water-to-go active bottle

Wie te voet of per fiets reist, moet aan het gewicht van zijn bagage denken. Ben je te zwaar geladen, dan hou je het fysiek moeilijker vol. Maar je hebt natuurlijk wel een aantal essentiële dingen nodig. Zoals water. Met de drinkbussen van Water-To-Go heb je altijd en overal proper water.

Vijftien jaar geleden begin ik te reizen. Met een trekrugzak op mijn rug ontdekte ik Ierland. Elke dag werd een zoektocht. Een zoektocht naar de route, naar een slaapplaats. Naar water. Ik droeg een camelbag van twee liter in mijn bagage. Op zich was dat ding best handig, maar ik moest wel elke dag toegang hebben tot proper drinkwater.

De moderne generatie drinkbussen van Water-To-Go elimineert dat probleem. Deze drinkbussen hebben namelijk een filter die 99,9999% van alle bacteriën en virussen, gevaarlijke chemicaliën en metalen, en parasieten uit het water haalt. Je hebt dus overal en altijd toegang tot proper drinkwater.

Water-To-Go

Overal toegang tot proper drinkwater!

De Water-To-Go active bottle

Deze zomer bracht Water-To-Go een nieuwe drinkfles op de markt ter aanvulling van hun al ruime gamma. De Active Bottle (75cl) heeft een sportieve look en is gemaakt uit een flexibel materiaal. Je kan in de fles knijpen, waardoor het water sneller je mond bereikt. De drinktuit wordt hygiënisch afgeschermd door een dop die aan de fles vast hangt.

Dit nieuwe model is ontworpen met sporters en reizigers in gedachten die overal en altijd water nodig hebben. De fles past dan ook in de meeste fietshouders en heeft een lus om hem aan je rugzak of kledij te bevestigen. Bovendien weegt de fles droog amper 137 gram.

Water-To-Go

De drinktuit sluit je hygiënisch af met de dop.

Een filter ontworpen door NASA

De filter van de Water-To-Go drinkflessen is ontstaan door het verbeteren van een technologie die oorspronkelijk ontwikkeld werd voor NASA. Hiervoor werden drie verschillende technologieën gecombineerd: een mechanische, elektrische en actieve kool filtratie. De filter werd getest, en uit die resultaten ontstond een filter die bijna overal voor schoon en gezond water kan zorgen én die milieuschade kan verminderen.

De fles ziet er heel gewoontjes uit. Een drinkfles zoals je die overal kan kopen. Wil je hem gebruiken, dan schroef je de vervangbare filter vast aan de onderzijde van de dop. Je schept of giet water in de fles, schroeft de dop er stevig op en je drinkt door de drinktuit. Net zoals je bij een gewone drinkfles zou doen.

De filters kunnen tot 200 liter water filteren, of gaan ongeveer twee maanden mee als je ze constant gebruikt. Gebruik je de fles een tijd niet, dan moet je de filter vervangen.

Water-To-Go

De cilindervormige filter is zo klein dat hij in je hand past.

Win een Water-To-Go Active Bottle

Trek je er binnenkort op uit? Kan jij zo’n Water-To-Go Active Bottle wel gebruiken? Goed nieuws, ik mag er eentje weggeven! Meedoen is, zoals gewoonlijk, heel gemakkelijk. Comment op dit artikel en laat me weten waarom je deze drinkfles wil winnen. Vergeet zeker niet je mailadres te noteren, zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt.

Deelnemers moeten in België wonen. De wedstrijd loopt van zondag 25 oktober 2020 tot woensdag 4 november 2020, 12u. De winnaar wordt willekeurig gekozen, bekend gemaakt op onze facebookpagina en krijgt een mailtje. Reageert de winnaar niet voor zondag 8 november 2020, dan gaat de prijs naar de volgende, willekeurig gekozen winnaar. Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gediscussieerd.

Geen zin om te wachten? Met de code REISGOESTING15 krijg je 15% korting op de aankoop van jouw eigen Water-To-Go drinkfles.

Wil je een extra kans om te winnen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Let op: jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief is niet genoeg, je moet me ook in een comment op dit artikel laten weten dat jij de waterfles wil winnen.

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Please wait...

Dank je, je bent nu ingeschreven.

Ecologisch en sociaal

Founder Dave kreeg het idee voor Water-To-Go toen hij ging nadenken over het tekort aan drinkbaar water in de wereld. Hij bedacht dat meer mensen toegang tot proper drinkwater konden krijgen door een draagbare waterfles met filter te ontwerpen. En zo werd Water-To-Go geboren.

Het bedrijf is inmiddels wereldwijd actief. Het bedrijf zet zich niet enkel in voor reizigers en sporters, maar ook voor onze medemensen die minder gemakkelijk toegang hebben tot drinkwater. Water-To-Go werkt daarvoor actief samen met organisaties zoals Just A Drop, de African Wildlife Foundation en Malaria No More.

Daarnaast zet Water-To-Go zich actief in voor liefdadigheid. Door het inzamelen van geld en het doneren van drinkflessen helpt Water-To-Go waar nodig. In het verleden hielpen ze bijvoorbeeld The Hunger Project en Artsen Zonder Grenzen.

Bekijk hier het inspirerende verhaal van Dave, founder van Water-To-Go.

17 Comments
 1. AnOok al lijken verre reizen nu zo ver weg, ooit komt deze fles zeker goed van pas. Ik vind het formaat van 75cl ook handig. 50 cl te klein en 1 l vaak te lomp.

  • De ideale drinkfles voor al onze grote avonturen, die zich nu heel dicht bij huis afspelen :p

 2. Minstens één keer week trekken we er op uit om te gaan wandelen en ik neem dan graag een water mee. Deze drinkbus ziet er degelijk uit en gelukkig niet te klein!

 3. ik waag mijn kans

 4. Ideaal om mee te nemen op mijn wandeingen , en ook beter voor de natuur

 5. Deze bottle zou wel handig zijn op onze uitstapjes met de kindjes

 6. Altijd handig want als diabetes patiënte moet ik altijd wel drinken bij me hebben

  • I like to drink-a-gogo

 7. super tof om deze mee te nemen als we gaan wandelen of met de fiets op stap gaan, Nu zeker als alles gesloten is

 8. Ik zou deze reuze graag hebben zodat ik altijd drinken bij me heb, zowel in de auto als te voet.

 9. Steeds nuttig voor een wandeltocht-fietstocht!

 10. Zou handig zijn om proper beekjes water te drinken op wandeltrips met de honden!

 11. Oooh heel graag, zou perfect zijn als we volgend jaar weer in de bergen gaan wandelen met de kindjes!

 12. wow graag! om altijd en overal te kunnen genieten van proper water

 13. Mooie prijs! Zou goed van pas komen tijdens onze wandeltochten! Tijdens de vorige lockdown gaan wij elke weekend wandelen en hierbij een goede waterfles echt wel noodzakelijk!

 14. Ik wil winnen. Speciale drinkfles ziet er goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *