Osprey Arcane

winnen: een osprey arcane roll top rugzak

Kwaliteit en de juiste looks hoeven elkaar niet uit te sluiten. Dat bewijst Osprey met zijn Arcane lijn: een reeks rugzakken die zowel handig en comfortabel als mooi zijn.

De Osprey Arcane Roll Top, het kleine zusje van de Transporter Roll, bestaat al een tijdje, maar Osprey gaat er prat op dat ze hun producten steeds weer verbeteren. Voor de herfst van 2020 brengt Osprey daarom niet enkel een aantal nieuwe kleuren op de markt, maar ook een limited edition Arcane Top Roll gemaakt van hennep.

Dit is mijn rugzak. Dit is de rugzak die de komende jaren met mij op pad zal gaan. Dat wist ik zodra ik hem probeerde. Niet alleen omdat hij handig en comfortabel is, maar ook omdat zijn strakke ontwerp he-le-maal mijn smaak is. Om over de kleur, Umber/Stargazer, nog maar te zwijgen.

Osprey Arcane

Nooit eerder was ik zo fashionable tijdens het wandelen.

De features van de Osprey Arcane Roll Top

De Arcane Roll Top rugzak is een unisex rugzak met een inhoud van 22 liter. Op het eerste zicht ziet de rugzak er erg strak en minimalistisch uit. De oprolbare sluiting is een echte blikvanger. Lekker hip en handig.

Maar de Arcane Roll Top heeft een aantal goed ontworpen – lees: goed verstopte – features die je misschien niet meteen opmerkt. Aan de voorzijde van de rugzak zitten twee vakken die je kan gebruiken zonder dat je de hele rugzak moet openen: een open vak en een plat vak met een rits. Aan de rechterkant van de rugzak zit een subtiel vak waar je gemakkelijk een drinkbus in kwijt kan.

De binnenkant bestaat uit een groot vak en een rugpaneel. In het rugpaneel kan je een laptop van 15 inch opbergen. Kleinere vakken op het rugpaneel bieden plaats aan persoonlijke spullen zoals je telefoon, balpennen, papieren en dergelijke. Je sleutels kan je vastmaken aan een kleine riem met gesp.

Het comfortabele draagstel bestaat uit twee zachte schouderriemen. Ergens vind ik het jammer dat er geen heupriem is, maar door het compacte ontwerp van de rugzak is dat eigenlijk niet nodig. De schouderriemen zijn breed en natuurlijk in grootte aanpasbaar. Op de linkerschouderriem zit een klein vak waar je gemakkelijk een treinkaartje of busabonnement in kan stoppen.

Osprey Arcane

Treintickets, balpennen en zelfs telefoons kan je kwijt in het flexibele zakje aan de schouderriem.

Duurzaamheid en kwaliteit

De Arcane Roll Top is, net zoals alle producten van Osprey, ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en kwaliteit. De Arcane Roll Top is een stevige rugzak die jaren meegaat. Bovendien is hij gemaakt uit 100% gerecycleerd materiaal: 500D Recycled Polyester Packcloth. De stof is waterafstotend, zodat je jouw spullen veilig door een plensbui kan dragen.

Al sinds hun start in 1974 draagt Osprey duurzaamheid hoog in het vaandel. Niet enkel hun producten zijn duurzaam, maar ook het productieproces is zodanig ontworpen dat het een zo laag mogelijke impact heeft op het milieu. Goed wetende dat er het altijd beter kan, blijft Osprey zich inzetten om zowel hun producten als hun productie te verbeteren.

Het resultaat is dat jij kan genieten van een degelijk en duurzaam product. Iets waar je jarenlang plezier van zal hebben, want duurzaamheid betekent dat de rugzakken zo ontworpen zijn, dat ze een lange tijd mee kunnen. Gaan ze toch stuk, dan kan je gebruikmaken van de Osprey hersteldienst.

Osprey Arcane

Je drinkbus veilig, stevig en toch elegant wegsteken? Dat doe je in je Osprey Arcane.

Win een Osprey Arcane Roll Top

Het allerleukste van deze review? Ik mag verdorie twee exemplaren weggeven. En zoals gewoonlijk moet je daar eigenlijk niet veel doen. Laat me gewoon in de comments van dit artikel weten dat je wil winnen. Vergeet niet je mailadres in te vullen, zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt.

Deze winactie loopt van zondag 20 september 2020 tot en met woensdag 30 september 2020, 12u en is open voor deelnemers die in België wonen. De twee winnaars worden willekeurig gekozen. De winnaars worden bekend gemaakt op onze facebookpagina en krijgen een mailtje. Zij winnen een Osprey Arcane Roll Top rugzak. Reageert een winnaar niet voor zondag 4 oktober, dan gaat de prijs naar een volgende, willekeurig gekozen winnaar. Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gediscussieerd.

Wil je een extra kans om te winnen? Dan kan je je inschrijven op onze vrijblijvende nieuwsbrief. Abonnees ontvangen elke maand een mail met daarin ons nieuws en artikels. Wanneer we een winactie starten, krijgen abonnees ook daarover een mailtje.

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Please wait...

Dank je, je bent nu ingeschreven.

Osprey Arcane

Klaar voor de herfst met de Arcane Roll Top.

61 Comments
 1. Ja, ik wil! Ben helemaal unisex ☺️

  • Zou super zijn, ben er helemaal klaar voor.

  • Ik wens ook deel te nemen, handig !

 2. Ik wil heel graag mijn kans wagen voor zo’n rugzak!

 3. Top dat je de drinkenbus zo goed kan wegsteken. Kinderen sluiten deze af en toe niet zo goed en da s natuurlijk niet zo leuk. Zou een geweldige rugzak zijn voor onze volgende wandeltocht.

 4. Zo eentje wil ik ook wel voor een volgende trip! X

 5. Ik doe heel graag mee! Ideaal voor onze wandelzondagen 🙂

  • Ik zou ook graag een rugzak willen winnen.

 6. Zou zo goed op mijn rug passen doorheen de Schotse Highlands Xxx

 7. Gerecycleerd en waterafstotend. Dat vind ik zelf 2 belangrijke aspecten. Ik doe dus met veel plezier mee.

  • Ziet er handig, praktisch en mooi uit. Zo ééntje zou ik wel graag winnen…

 8. Zo is naar school gaan nog 1000 keer leuker! En voor een tweedaagse citytrip ideaal… laptop en wat kleding, meer moet dat niet zijn 😉

 9. Geweldige kwaliteit en design!
  Natuurlijk wil ik winnen.

 10. Ja, ik doe ook graag mee. Een handige en hippe rugzak, ideaal voor een dagwandeling, een stedentripje,…

 11. Ik wil deze winnen voor onze wandelingen in de ardennen

 12. Ik doe heel graag mee! Handig dat je gemakkelijk bij je waterfles kan in dit design. Mijn vriend heeft al een Osprey rugzak waar hij erg tevreden over is dus ik wil er zelf ook heel graag eentje!

 13. ik waag graag mijn kans voor deze prachtige en superhandige Arcane Roll Top rugzak

 14. graag gewonnen

 15. Ja, ik wil deze rugzak heel erg graag winnen! Een ideale rugzak mét een mooi design, ideaal voor de vele wandeltochten en daguitstappen die ik maak!

 16. Als kersverse pediatrie kinesitherapeute zou ik vol goesting naar het werk kunnen met deze rugzak, vol spullen voor wandelingen en spelletjes met de kiddo’s!!

 17. Wat een fijne actie! Wij gaan elk jaar met ons gezinnetje op wandelvakantie en dan komt deze prachtige rugzak zeker van pas! Bovendien ga ik elk jaar met mijn klas op zeeklas en ik heb nood aan een nieuwe, hippe rugzak. Duimen maar!

 18. Knappe rugzak. Zet er maar ééntje opzij.

 19. Geweldig ja ik maak graag hiervoor een kansje super handig Liked & Share

 20. Aangezien de oude rugzak het begeven heeft waag ik hier mijn kans voor een goeie nieuwe

 21. Zalige rugzak! Zou heel leuk zijn om deze te winnen

 22. Hell yeah, zo’n rugzak wil ik wel winnen!

 23. Ik heb goesting om te winnen!

 24. Heel mooie rugzak, praktisch en tegelijk elegant. Hiervoor waag ik zeker mijn kans!

 25. Osprey maakt me steeds dol en blij, ook deze rugzak hoort bij mij. Hopelijk kan ik die winnen!

 26. Heel mooie rugzak! Geweldig leuk om mee te nemen op onze toekomstige daguitstappen. Duimen maar dus 🙂

 27. Oooh zo mooi en praktisch!!! Die wil ik wel

 28. een nieuwe rugzak om mee te gaan werken/wandelen, is steeds welkom

 29. Nog geen ervaring met zo’n type rugzak. Zou super zijn deze te kunnen uitproberen. Dat hij uit 100% gerecycleerd materiaal bestaat, daar sta ik alleszins helemaal achter.

 30. Wat zou ik graag zo een mooie rugzak winnen!
  Succes aan iedereen, Katrien

 31. Doe graag mee voor mijn dochter. Klaar voor de volgende stap in haar leven : de universiteit. Met deze mooie rugzak lukt dit zeker.
  Compenseert een beetje om het einde van 6e middelbaar te vergeten. Dit eindigde in mineur : geen galabal, geen proclamatie.

 32. Prachtige review, dus ja, ik zou maar wat graag zo’n handige rugzak winnen.

 33. Ik wil winnen!

 34. Ik zou ook graag deelnemen om kans te maken op deze zalige rugzak!

 35. Zou superleuk zijn om zo een handige rugzak te winnen

 36. Ontzettend handige en vooral degelijke rugzak. Hiervoor waag ik graag een kansje 🙂

 37. Ik doe graag mee aan de wedstrijd om de rugzak van Osprey Arcane Roll Top te winnen.

 38. helemaal eens met je review! dacht nl net hetzelfde strak design en wow die kleur!! super dat ie ook duurzaam gemaakt werd en met veel handige wandel-accessoires! Denk dat ik vast extra vaak ga wandelen gewoon om nog ns met deze Osprey-rugzak onderweg te zijn!

 39. Gewoon omdat ie zo mooi is. En ik ‘m goed ga gebruiken. Ik doe mee!

 40. Zou zeer goed van pas komen!

  • Wauw, wat een leuke rugzak! Ideaal voor onze gezinswandelingen en fietstochten. Nu moet ik steeds met zo’n saaie zwarte rugzak rondzeulen. Wat zou het fijn zijn om eindelijk alle spulletjes van de kindjes fashionable op te bergen !
   Ik duim keihard dat ik binnenkort ook met zo’n rugzak mag pronken.

 41. Jaaaaa, ik wil!!!

 42. Heel fijne rugzak die ik zeker goed kan gebruiken!

 43. Hele mooie en zichtbaar handige rugzak! Daar waag ik graag mijn kans voor!

 44. Een rugzak die én kwaliteit, duurzaamheid & uitstraling combineert … ja, dan waag ik maar wat graag mijn kans!

 45. Mooie rugzak! Hier zou ik mijn vriendin heel gelukkig mee kunnen maken. Ze is al een tijdje op zoek naar een leuke, handige en mooie rugzak voor tijdens onze wandelingen.

 46. Dat ziet er een super handige rugzak uit!

 47. Wauw, wat een leuke rugzak! Ideaal voor onze gezinswandelingen en fietstochten. Nu moet ik steeds met zo’n saaie zwarte rugzak rondzeulen. Wat zou het fijn zijn om eindelijk alle spulletjes van de kindjes fashionable op te bergen !
  Ik duim keihard dat ik binnenkort ook met zo’n rugzak mag pronken.

 48. Ik zou graag winnen

  • Lijkt me een super leuke rugzak om mee op nieuwe avonturen te gaan! Hopelijk win ik hem ☺

 49. Handig én knap! Ik wil zeker een exemplaar 🙂

 50. Wij willen héél graag een kansje voor deze super Osprey

 51. Wat een mooie en degelijke rugzak. Ik loot graag mee

 52. Ik doe heel graag mee

 53. Mooie artikel ik ben verkocht met de duurzaamheid.

 54. Deze lijn is zo mooi, ik waag graag een kansje voor de prachtzak.

 55. Ik doe graag mee. Ziet er zeer degelijk uit. En de gauwdieven zouden al even bezig zijn vooraleer ze de rugzak open hebben en als je hem dan nog op je rug hebt, kunnen ze er ook niet zomaar aan. Ziet er dus extra bruikbaar uit voor in de stad ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *