FLASKE

winnen: een flaske drinkfles

Stijlvol en ecologisch op pad? Dat doe je met FLASKE drinkfles. Deze flessen zijn handig, mooi en sterk. Alles wat je nodig hebt, toch?

Toegegeven, het is niet de eerste keer dat ik drinkflessen bespreek op Reisgoesting. Maar het is de eerste keer dat ik zo’n mooie drinkfles bespreek. Een FLASKE drinkfles is niet alleen handig, maar ook nog leuk om naar te kijken.

Een Flaske drinkfles op zak

Mijn FLASKE fles, met een inhoud van 500ml en in de matte kleur night, komt thuis aan in een bijzonder luxueuze verpakking: een kartonnen doos, die wat wegheeft van een whiskyverpakking, met daarin de FLASKE, gewikkeld in een velours etui. Netjes, stevig en mooi verpakt.

Om de hals van mijn fles past een rubberen lus met een karabijnhaak, zodat ik de fles gemakkelijk aan een rugzak of riem kan bevestigen. Handig.

Ik ga nu al een maand op pad met mijn FLASKE, en het lijkt alsof ik nooit anders heb gedaan. Dat ding is zo handig. Nadat ik de fles gebruikt heb, maak ik hem eenvoudig schoon met een flessenborstel en een handwasje. De fles kan namelijk niet in de vaatwasser. Wanneer ik hem niet gebruik, berg ik hem gewoon weer op in zijn etui.

FLASKE

Eerlijk? Ik ben dol op mijn stijlvolle FLASKE in het matte zwart.

Ecologisch en stijlvol

Een FLASKE drinkfles is gemaakt van duurzaam BPA-vrij, dubbelwandig roestvrij staal. Tussen de lagen zit een vacuüm, die helpt om de temperatuur van de fles helpt bewaren. Daardoor blijven koude dranken tot 24 uren lang fris, en warme dranken tot 12 uren lang lekker warm.

De dop van de fles is stevig, en garandeert dat de fles lekvrij is. Iets waar andere drinkflessen wel eens de bal durven misslaan. De hals van de fles is bovendien wijd genoeg om ijsblokjes door te laten, en smal genoeg zodat je zonder morsen kan drinken.

FLASKE biedt flessen aan met een inhoud van 260ml, 500ml en 1l. Daarnaast kan je voedselcontainers, koffiebekers en tumblers kopen. Als de dop of de afsluitring van je fles versleten is, kan je een nieuwe kopen. Zo hoef je jouw fles niet weg te gooien gewoon omdat de dop het niet meer doet.

Koop je een fles, dan kan je kiezen uit wel 30 kleuren en designs. Naast de gebruikelijke matte en glanzende effen kleuren, vallen vooral de uiterst realistische marmer- en houtmotieven op. Maar ook de natuurdesigns en de metaalkleuren zijn simpelweg schitterend.

FLASKE

Wat ben ik een fan van de FLASKE kleuren en designs. Ik zou ze allemaal wel willen hebben.

Win een Flaske drinkfles

Joepie, ik mag zo’n stijlvolle FLASKE fles weggeven. Wil jij zo’n fles winnen? Daar moet je niet eens veel voor doen. Laat me in de comments weten waarom je een FLASKE wil winnen. Vergeet zeker niet om je mailadres in te vullen, want anders kan ik je niet contacteren als je gewonnen hebt. Wil je een extra kans om te winnen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Please wait...

Dank je, je bent nu ingeschreven.

De winnaar kan kiezen uit een FLASKE fles van 260ml, 500ml, een tumbler of koffiebeker in een kleur naar keuze.
Niet gewonnen? Niet getreurd! Met de code FREECAB ontvang je een gratis karabijnhaak bij aankoop van een FLASKE fles.

De wedstrijd loopt van tot 6 juli 2020 tot 16 juli 2020 om 12u. Enkel deelnemers woonachtig in België en Nederland komen in aanmerking. De winnaars worden willekeurig gekozen en worden bekend gemaakt op onze facebookpagina. De winnaars krijgen ook een mailtje. Reageert de winnaar niet voor 20 juli 2020, dan gaat de prijs naar een volgende willekeurig gekozen winnaar. Over de uitslag wordt niet gediscussieerd.

Over Flaske

FLASKE is een Nederlands merk. Na een bezoek aan de stranden van Zuid-Amerika, was oprichter Ruben vooral teleurgesteld door al het plastic dat hij zag rondzwerven. Hij wilde helpen die plastiekberg te verminderen en ontwierp de FLASKE fles, een ecologische drinkfles die het gebruik van plastiek flesjes helpt tegen te gaan.

Omdat veel drinkflessen vooral focussen op gebruiksvriendelijkheid en minder op stijl, vallen juist de FLASKE flessen zo op. Ze zijn simpelweg mooi, en daarom ook uitermate geschikt om mee te nemen naar kantoor. Ecologisch en zonder in te boeten op stijl. Da’s een win-win.

Alsof dat nog niet genoeg is, werkt Ruben erg hard op bewustmaking. Via de blog op zijn website geeft hij tips voor een duurzamer leven, voor duurzame reizen en zelfs maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Bovendien gaat 10% van de winst naar The Ocean Cleanup.

Expert tip: wist dat veel koffiezaken korting geven op hun warme dranken als je je eigen koffiebeker meebrengt?

FLASKE

Met FLASKE de natuur in. Of op kantoor. Even handig, altijd stijlvol.

39 Comments
 1. Een halve literfles flower power voor in mijn handtas… ideaal om te dagtrippen en toch voldoende water op zak te hebben.

 2. Oh, wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Een drinkfles komt altijd van pas tijdens wandelingen op reis of zelfs gewoon voor dagelijks gebruik. Op deze manier verminderen we toch alweer een beetje ons plastic-afval.

 3. Give it to me BABY! Jep, zo’n fles komt steeds van pas wanneer je op trot bent met een baby! Geen waterkoker nodig !

 4. Super zo’n fles , goed voor het milieu ,zomaar lekker water uit de kraan.Handig voor onderweg ,maar ook voor thuis..die van 500ml graag

 5. Dat zou fijn zijn om bergwandelingen mee te doen, heerlijk fris water in de fles en op stap!

 6. Ik zou er graag eentje winnen om mee te gaan sporten. Ik krijg de kriebels als ik alle plastic flessen daar zie. Wanneer ik kan uitpakken met een mooie, hippe fles, overtuig ik anderen misschien ook wel om er eentje aan te schaffen 🙂

 7. Super handig blijft hier dus koel in, voor onderweg tijdens mijn werk bij de thuiszorg.
  En voor een dagje strand lekker koel.

  • Ik wil graag meedoen om zo een leuke ecologische flaske fles te winnen

 8. Ik weet niet of ik er toe koom,
  Maar waar ik wel van droom:
  Op stap met mijn maske,
  En stoppen aan een boom,
  Voor het nodige plaske,
  Maar vooral voor een slok van ons Flaske

 9. Ik durf ‘s avonds al eens een flaske rosé opentrekken, maar met deze kan ik ook op kantoor en onderweg scoren. Kraantjeswater dan wel, dat spreekt voor zich. En lekvrij, dat is pas de max! Ik verkies er eentje van 500 ml 😉

 10. TOPPIE op mijn wandelingen zou dit goed van pas komen,graag gedeeld

 11. Super om aan mijn rugzak te bevestigen als ik ga wandelen. Gedaan met de plastic flessen en deze zijn nog veel mooier ook

 12. Onze kinderen zijn heel sportief en hebben altijd wel drinken nodig, wat zullen ze het leuk vinden om deze fles daarvoor te gebruiken.

 13. Wij hebben drie hondjes en dus moeten we dagelijks de nodige wandelingen doen. Deze flessen zijn super , goed voor het milieu , veel mooier dan die plastiek flessen , en heel handig te bevestigen. Ik ben alvast fan

 14. Als het even kan maken we elke dag een wandeling in de bergen , deze fles is super, zo hebben we altijd koele drank bij

 15. Als diabetes patiënte moet ik altijd drinken bij hebben, wat zou ik het leuk vinden als ik het in deze mooie fles zou kunnen doen

 16. Dat noem ik dan : stijlvol gaan wandelen. Laat maar komen ik zal ze altijd bij mij hebben als ik de deur uitga

 17. duurzame flessen zijn veel beter en helpt alle afval verminderen. Ik hou van de natuur en zou deze heel graag winnen

 18. Als ik deze win, zal ik ze koesteren en ze mag altijd mee op stap gaan . Super mooi !

 19. alles wat het milieu kan helpen wil ik ook. En dan vind ik de flessen nog super ook

 20. Ik doe veel aan sport en train kindjes voor de voetbal , daarnaast ga ik nog veel wandelen en deze fles kan ook nuttig zijn om mee te nemen naar het werk , want ik ben veel onderweg met de wagen en dan doet het deugd als je nog iets fris (of warm in de winter) kan drinken

 21. Het is soms moeilijk om er stijlvol uit te zien in full blown wandeloutfit – daar kan zo’n Flaske fles vast al een stuk bij helpen!

 22. Ik zou super graag eeenFlaske winnen! Ik heb weer maar eens een drinkfles stukgedaan, en deze ziet er naar uit alsof ik hem echt op al mijn reizen kan meenemen! En hij past perfect in het zijvakje van mijn handtas. Ideaal!

 23. Geweldig mooie flessen, en ze zien er duurzaam uit ook!

 24. Ze zijn prachtig en goed voor het milieu. Ik ben fan!

 25. Ik zou dol zijn op een van deze BPA-vrij drinkflessen. Ze hebben de beste ontwerpen van elk type fles dat ik heb gezien.

 26. wow super mooi, ik ga voor een halve liter flower power 🙂 leuke actie, ik waag mijn kans want ik ga voor duurzaam enik ben tegen verspilling 🙂

 27. Wat een fijne actie! Ik wil heel graag deze fles winnen om altijd fris water te kunnen drinken! In de auto, op onze wandelingen, op school en noem maar op. Een vervulbare fles is ideaal voor kraantjeswater en zo verkleinen we de plastic afvalberg. Duimen maar!

 28. Zo een flaske zou super handig zijn om mee te nemen naar het werk! Ecologische verantwoord en nooit meer noodzakelijk om wegwerpflesjes te kopen! Love the design!

 29. doe heel erg graag mee omdat het de ideale fles lijkt om drinken mee te nemen tijdens een fikse wandeling!!

 30. Ik zou heel graag winnen, want dat ziet er echt een degelijk exemplaar uit
  Ik ben al jaren, echt letterlijk jaren, op zoek naar een goede drinkfles : eentje die goed afsluit, niet lekt (zodat niet alles in je tas nat wordt) en je drinken echt warm houdt
  Een combinatie die ik tot nu toe nog niet gevonden heb, maar deze zou het wel eens kunnen zijn

  • Ik wil graag een fles winnen omdat ik een nieuwe nodig hebt omdat de andere heel kapot zijn ik wil graag een pls

 31. Wat zien deze flessen er fantastisch uit! aangezien ik nu van de diëtist 2,5L water per dag moet drinken, kan ik dit beter doen in stijl! 😉

 32. hele mooie flessen wow

 33. Oh heel leuk! Zo handig om mee op pad te nemen en nog stijlvol ook! Ik ben fan!

 34. superhandig om altijd mee te nemen!

 35. Flaske voor dees maske!

 36. Ik zou deze graag winnen om zelfgemaakte icetea mee te nemen tijdens mijn fietstochten door het vlaamse land

 37. Om zelf gemaakte thee mee te nemen tijdens mijn fietstochten in het vlaamse land, de ene keer ijskoude icetea, de andere keer lekker warme thee (kortom een ideale fles voor het vlaamse wisselvallig weer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *