winnen: do disturb – encounters with modern day nomads.

Nummer vijf. Bijna op het einde van een heel toffe reeks. En laat nummer vijf nu ook nog eens een heel tof boek zijn: Do Disturb – Encounters with modern day nomads.

Over Terra

Ook dit boek, Do Dirsturb, is er weer eentje van uitgeverij Terra, onderdeel van uitgeverij Lannoo. Het is een van de vele prachtige reisboeken en –gidsen die ze in hun gamma hebben.

Over Do Disturb

Nochtans valt Do Disturb moeilijk in te delen in ‘reisboek’. Het is een fotoboek, met foto’s van Desiré van den Berg. Foto’s van moderne nomaden, mensen die om de een of andere reden onderweg zijn, soms met een valies voor een enkele nacht, soms met hun hele leven in één tas gepropt. Een must have voor op je salontafel, waar je in kan bladeren op een regenachtige zondagnamiddag.

Een heel intiem portret van de moderne nomade, eigenlijk.

Ik vind dit boek prachtig. Het deed me stilstaan bij mijn eigen levensstijl. Ja, natuurlijk droom ik een beetje weg hier, en vraag ik me af hoe ik in dit boek geportretteerd zou worden, hoe anderen mijn reisstijl zien. Maar nog leuker is de vele herkenbare verhalen te lezen. Mensen reizen voor zo’n verschillende redenen, met zo’n verschillende instellingen, het is verhelderend een kijkje te krijgen in zo veel verschillende levens.

Winnen

Spreekt dit boek jou ook zo aan? Dan heb je geluk! Ik mag er namelijk eentje weggeven. Meedoen kan door een comment achter te laten onder dit artikel. De wedstrijd start op maandag 7 augustus, en stopt op vrijdag 11 augustus om 14u. Wie meespeelt, wordt automatisch ingeschreven voor de vrijblijvende nieuwsbrief van uitgeverij Lannoo.

De winnaar wordt bekend gemaakt op onze facebookpagina en krijgt een mailtje toegestuurd. Vul dus zeker je mailadres in! De winnaar krijgt het boek thuisgestuurd door de uitgeverij zelf. Reageert de winnaar niet voor maandag 14 augustus, dan gaat het boek naar de volgende winnaar.

Niet gewonnen? In september heb je nog een laatste kans, dan wordt het zesde en laatste boek in samenwerking met Lannoo weggegeven.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Dat wil zeggen dat deze reis, dit product of dit artikel gesponsord of deel van een betaald partnership is, zodat jij kan genieten van gratis content.
5 Comments
  1. Do disturb me, ik wil wel een exemplaar.

  2. Ik wil, ik wil een boek… om samen even te chillen in de zetelhoek… en eventueel wat kroepoek? En liefst nog in een joggingbroek!

  3. Laat maar komen dat mooie boek! Groetjes joketje

  4. Beelden die uitnodigen om in gedachten op reis te zijn en je doen verlangen om ooit enkele van deze plaatsen te mogen bezoeken. Super.

  5. Graag win ik een boek om mijn gedachten te verzetten en weg bij te dromen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *