Trotter

Winnen: de Trotter – de Loire per fiets

Het is alweer zo ver. Tijds vliegt, he? Vandaag geef ik de derde en voorlopig laatste Trotter weg. En voor die gelegenheid, halen we graag eens iets speciaal uit de boekenkast. 

Trotter
Want, naast de Trotter gidsen die zich richten op één land, of de Trotter 48 die zich richten op een stad, heeft Trotter nog meer in petto. Sommige van deze bekende reisgidsen hebben geen land of stad als thema, maar een regio. Zo heb je er eentje getiteld Côte d’Azur en eentje Baltische Staten.

Maar mijn favoriet? Dat moet wel de Trotter – De Loire Per Fiets zijn. Want naast het beschrijven van een prachtige regio, en al zijn monumenten, steden, kastelen, weet deze gids de beste fietsroutes aan te duiden.

De Loire Per Fiets
Met meer dan 900 kilometer aan fietsroutes, waaronder acht stap voor stap beschreven routes, en alle informatie die je nodig hebt om een fietsvakantie te plannen, is deze Trotter een echt werkboek. Een boek waarin je handige informatie vindt, zoals waar te eten, te slapen, wat te bezoeken.

Deze Trotter zit zo tsjokvol inspiratie, dat je meteen wil vertrekken. Dit is een perfect boek voor iemand die vakantie wil zonder de hele dag op het strand te liggen. Iemand die op het einde van de dag moe maar voldaan aan tafel wil, om daarna in slaap te vallen in één van die charmante, Franse hotelletjes.

Winnen!
Lijkt het je wel iets om deze Trotter – De Loire Per Fiets in je boekenkast te zetten? Laat ons weten dat jij wil winnen in de comments van dit artikels. Vergeet niet je mailadres achter te laten, zodat we je kunnen contacteren als je de winnaar bent.

De wedstrijd loopt van maandag 16 juli 2018 tot en met vrijdag 20 juli 2018, 14u. ‘s Avonds wordt de winnaar bekend gemaakt op de facebookpagina van Reisgoesting. De winnaar krijgt ook een mailtje toegestuurd. Reageert de winnaar niet voor maandag 28 juli 2018, dan gaat de prijs naar een andere deelnemer.

Deelnemers van deze wedstrijd worden automatisch ingeschreven voor de digitale nieuwsbrief van uitgeverij Lannoo.

2 Comments
  1. De Loire, met al zijn kastelen, zijn mooie bruggen en superfantastische picknickplekjes. Ook al is het ondertussen zeven lange jaren geleden, een Trotter-gids met extra informatie zou mij met veel plezier nog eens die richting doen uitgaan.

  2. Oh een fietsreis in Frankrijk staat hoog op mijn bucketlist! Ik neem graag deel aan de wedstrijd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *