Wat gebeurde er in maart

Wow, de tijd vliegt! Het is alweer april, en dat wil zeggen dat ik even kort samenvat wat we de afgelopen maand hebben uitgespookt. En dat is heel wat. Er gebeurt van alles hier bij Reisgoesting!

Reizen die we (niet) maakten
Ik was in de wolken toen ik half maart weer op de trein zat, onderweg naar mijn eerste twee reisjes van het jaar. Ik bezocht de Vogezen in Frankijk, en ons eigen Hasselt. Je kan al een deel van mijn avonturen in de Vogezen lezen, en komende week kan je ook een artikel verwachten over mijn bezoekje aan Hasselt.

Onze blogger Marie plande deze maand om naar Skopje te reizen, maar werd zwaar teleurgesteld toen haar vlucht gecanceld werd. Gelukkig is Marie niet iemand om bij de pakken te blijven zitten, en dus schreef ze prompt een artikel over wat je kan doen als je vlucht geannuleerd wordt.

Gastbloggers Sanne en Ides gingen voor Reisgoesting een nachtje naar hotel Aazaert in Blankenberge: verwennerij ten top, en lekker dichtbij. Bovendien brachten ze prachtige, nostalgische foto’s mee.
En onze eigenste Simon zocht weer de goedkoopste vluchten voor de maand april op.

Populaire artikels
Dit stukje schrijf ik omdat jullie me deze maand blij verrast hebben. Ik schreef namelijk twee artikels die massaal gelezen werden, en daar word ik natuurlijk héél blij van.

Het grappige is dat het helemaal niet gaat over artikels met machtige foto’s en onbekende bestemmingen, maar om twee heel gevoelsmatige stukjes. Ik schreef namelijk over de waarheid over reizen, en over andere Belgische bloggers. Twee onderwerpen die een heel andere kant van mijzelf, en van het bloggen, in de kijker zetten.

Wat ik eigenlijk wil zeggen is: dank je! Dank je voor jullie fijne reacties, dank jullie voor het delen van deze artikels. Reizen en bloggen zijn twee heel sociale dingen: je kan het niet doen zonder andere mensen.

Pinterest
Reisgoesting werkt met verschillende sociale media. Je vindt ons op Instagram, twitter, facebook en ook pinterest. Maar eerlijk? Die pinterestpagina was een rommeltje. En precies daarom zijn we momenteel druk bezig met alles opnieuw in te stellen. We zijn nog niet klaar, maar je vindt al verschillende artikels van Reisgoesting terug in de vorm van mooie pins.

Waarom doen we dat, vraag je je af? Ik vind pinterest zelf heel handig werken. Je surft op het internet, en wanneer je iets tegenkomt dat je wil bewaren zodat je het later opnieuw kan bekijken, pin je het gewoon aan een van je prikborden. Zo pin ik zelf regelmatig artikels over plaatsen die ik ooit wil bezoeken. We hopen natuurlijk dat jij dat ook leuk gaat vinden.

Benieuwd? Je vind ons op pinterest.com/reisgoesting.

Facebook
Het lijkt wel alsof jullie allemaal op facebook zitten. Wanneer ik artikels of filmpjes op de facebookpagina van Reisgoesting plaats, krijg ik hoe langer hoe meer fijne reacties van jullie. En dat vind ik top! Ik praat graag met jullie, ik hoor graag wat jullie interessant vinden. Daardoor kan ik immers meer en betere artikels schrijven over onderwerpen die jullie interessant vinden.

Dus, of het nu over facebook gaat, de website of eender welk medium: ik hoor graag wat jullie denken. Gaan met die comments!

Instagram
Om ten slotte dit gezellig praatje af te ronden, toon ik jullie nog even vol trots de meest populaire foto van onze instagrampagina van de maand maart.

No Comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *