augustus

Wat gebeurde er in augustus?

Ook reisbloggers verdienen al eens een keertje vakantie. En in mijn geval wilt dat zeggen: rustig thuis zitten en eigenlijk stiekem toch werken aan alle artikels die nog geschreven moesten worden. Dit was de augustus van Reisgoesting!

Vakantie!
Zoals ik al eens eerder schreef, kan reizen ook heel vermoeiend zijn. Precies daarom ben ik meestal heel blij als ik na enkele drukke maanden een tijdje thuis kan zitten. Niet dat dat gevoel lang duurt, ik word meestal heel snel weer rusteloos.

In augustus zat ik dus een tijdje thuis. Net zoals de meeste van onze bloggers. Enkel gastblogger Sander trok er op uit naar het Franse Metz: daar lezen jullie snel meer over. En hou je maar vast aan de takken van de bomen, want aan dat reisverslag komt met iets héél interessant!

augustus

Van thuis uit werken: zo plezant! En handig!

Gelukkig blijven de artikels stromen. Deze maand kon je genieten van reisverhalen over Liechtenstein, Zwitserland en Noorwegen.
Natuurlijke schreef Simon weer zijn maandelijkse tips voor goedkope vluchten, en we gaven ook weer een reisboek weg.

Wat gaat er komen
De komende maand wordt direct al weer veel drukker. Op het programma staan bezoekjes aan Finland, Engeland en Ierland. Drie landen die ik al een keertje of meerdere keren bezocht, maar waar ik geen genoeg van krijg.

Op reisgoesting kan je, zoals gewoonlijk, elke week twee artikels verwachten over de reizen die we maken, reisnieuws en zelf hier en daar een wedstrijd.

augustus

Naar Ierland reizen voelt altijd een beetje als thuiskomen. Je begrijpt dat ik er naar uit kijk!

Best gelezen artikel
Meestal is het best gelezen artikel een maand een nieuw artikel, dat vertelt over een van de laatste nieuwe reizen die we maakten. Maar niet deze maand. In augustus lazen jullie massaal een oud artikel dat ik schreef in 2016. Het gaat over snorkelen in bij de Kroatische stad Pula.

Wel. Vind ik leuk! Merci!

Beste instagram
En om dit artikel traditioneel af te sluiten, geef ik je nog even de meest populaire instagrampost van augustus mee. Het gaat deze keer om een selfie die ik nam met een van de lama’s van het Lama- & Alpakahof in Triesenberg. Yes!

View this post on Instagram

When I went walking with a llama from the Llama and Alpaka farm in Triesen, I honestly never thought that would be so much fun. These animals resemble toddlers, as they will start to go slower when they have to walk up a slope, and they even start to whine when they are not in the mood anymore. Funny creatures. – – – #reisgoesting #sheisnotlost #sheexplores #ladiesgoneglobal #thetravelwomen #girlslovetravel #sharetravelpics #girlsborntotravel #sidewalkerdaily #justgoshoot #exploremore #letsgosomewhere #huntgram #nothingisordinary #keepitwild #liveauthentic #finditliveit #dametraveler #travelgram #instatravel #instago #tourism #wanderlust #wanderlusttribe #globelletravels #igeurope #traveldeeper #liechtenstein @lamaalpakahoftriesenberg

A post shared by Reisgoesting (@reisgoesting) on

No Comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *