Wat gebeurde er in november?

Ok, hier komt de tweede ‘wat gebeurde er deze maand’. Een overzichtje van al hetgeen wat er hier achter de schermen gebeurd is. En voor de schermen ook een beetje, natuurlijk. Deze keer: november natuurlijk!

November is net voorbij en de eerste winterkou begint stevig door te bijten. Zalig, nietwaar? De lucht is fris en al die koude doet je meteen denken aan wintervakanties en besneeuwde landschappen. Ik geniet daar kei hard van. Maar hoewel het één en al genieten is, moet er ook nog gewerkt worden. Laat ik je een beetje vertellen over de maand november.

Selfiestick
En deze editie start met een bekentenis: ik heb een selfiestick gekocht. Ik schaam mij een klein beetje, want ik word zelf onnozel van die dingen, maar ik kan het uitleggen! Het gaat namelijk om de uitschuifbare stick van Decathlon, speciaal gemaakt voor hun eigen Geonaute Action Cam, al past hij ook op een GoPro. En met de fish eye lens van action cams, is het wel echt handig om een selfiestick te hebben. Die foto’s zien er kei cool uit!

De selfiestick van de Decathlon. Of, gelijk dat dan heet, de telescopische stang voor sportcamera’s.

Nieuwe blogger
Ook in November groeide Team reisgoesting. Wereldreiziger Dries sloot zich bij ons aan, en zijn eerste verhaal staat al online! Deze jongeman is heel ervaren wat reizen betreft en ik ben er zeker van de verhalen die nog zullen volgen, heel apart gaan zijn van wat we nu al hebben.

Tof he, wanneer een team elkaar zo goed aanvult?

Goedkope Vluchten
Onze nieuwe blogger van oktober, Simon, is gestart met een eigen projectje. Hij wil namelijk elke maand de goedkoopste vluchten voor de volgende maand publiceren. Zo vond je halverwege november al een artikel over de goedkoopste vluchten voor december, en zal je over enkele weken de goedkoopste vluchten van januari ontdekken. Handig, toch?

Persdagen
In november vonden de Antwerpse persdagen plaats. Tijdens deze dagen gooien verschillende persbureaus hun deuren open voor bloggers en journalisten. Kei tof, want zo kom je collega’s tegen die je niet vaak ziet, of ontmoet je nieuwe mensen.

Tegelijk worden de nieuwste producten van allerlei merken in de reisbranche in de kijker gezet. De meeste merken blijven immers innoveren, en bieden elk jaar betere, meer ecologische of mooiere versies van hun producten aan. Het is goed om op de hoogte te blijven.

Decathlon
Eind november waren het de Ski Try Outs van Decathlon. Een dagje om mensen in de reisbranche, of bloggers zoals ik, de nieuwste ski’s en snowboards te laten testen. Jammerlijk mocht ik van de dokter nog niet sporten, maar Manlief nam het daar even over.

En dus, terwijl ik met een theetje in de cafetaria zat, teste Manlief de sneeuw op de gloednieuwe piste Aspen in Antwerpen.

Uit skiën met Decathlon!

Uit skiën met Decathlon!

Waar waren we?
Ook deze maand werd er weer een beetje gereisd. Marie reisde naar Utrecht, voor een soort van citytripje, en Lot ging Peru verkennen. Foto’s verschijnen snel op de blog en onze Facebookpagina. En de verslagen natuurlijk ook!

En hoewel het winterseizoen soms betekent dat het reizen wat minder is, toch kregen we alweer twee nieuwe bestemmingen binnen. Het geregel is nog bezig, maar kans is er dat Team Reisgoesting binnenkort naar Oostende en zelfs naar Noors Lapland reist. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte.

Instagram
Ook onze instagrampagina heeft wel en spurtje gemaakt, en staat nu op zo’n 2150 volgers. Toppie! De meest populaire foto in november was er weer eentje van Marie. Blijkbaar houden jullie van Schotland. En ik kan jullie moeilijk ongelijk geven.

No Comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *