6 goedkope vliegtickets voor september

Volgende maand switchen we van zomer naar herfst, tevens voor vele mensen het punt waar de zomervakantie officieel eindigt. Uiteraard wilt dit niet zeggen dat september geen verrassende temperaturen met zich mee kan brengen. Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld in september nog de 30°C aangetikt. Uiteraard is het weer geen reden om niet te reizen en daarom dan ook weer voor September 6 spotgoedkope vliegtickets.

Wist je dat deze maand de jaarlijkse SkyTrax World Airline Awards uitgereikt zijn? In deze lijst worden ieder jaar de beste vliegtuigmaatschappijen op een rijtje gezet: check ze hier!

Charleroi – La Rochelle: vanaf 15
Retour vanaf: 31
La Rochelle staat bekend als een van Frankrijks bekendste badplaatsen aan de Atlantische kust, en dat is dan ook niet voor niets. Vlieg je vanaf €15 naar La Rochelle? combineer dan een citytrip La Rochelle met Île de Ré. Wellicht Frankrijks mooiste schiereiland, welke bekend staat als een fiets-eiland!

https://www.instagram.com/p/BmX2DTQAYn6/?taken-by=larochelletourisme

Charleroi – Edinburgh: vanaf 18
Retour vanaf: 36
Edinburgh is een stad die er hélemaal klaar voor is om ontdekt te worden. Een stad vol verhalen en historie. Tevens is september een perfecte maand om deze regio van Schotland te ontdekken!

https://www.instagram.com/p/BmG5OfLHfz9/?taken-by=discoveredinburgh

Charleroi – Figari: vanaf 21
Retour vanaf: 59
Ook onze 3e bestemming van deze maand ligt in Frankrijk, maar dan op het eiland Corsica. In Frankrijk wordt het eiland het eiland van de schoonheid genoemd, en voor slechts €21 ben je er deze maand!

https://www.instagram.com/p/BmS24M_lNCR/?taken-by=topcorsicaphoto

Brussel – Reykjavik: vanaf 51
Retour vanaf: 115
Reykjavik: een kleine stad met een grote ziel. Maak stevige wandeling door de IJslandse landschappen of bezoek de Hallgrímskirkja welke de hoogste kerk van Island is en op 4 meter na het hoogste gebouw van het land.

Brussel – Cairo: vanaf 124
Retour vanaf: €249
Cairo wordt omschreven als chaotisch, charmant en tijdloos. Combineer je trip naar Cairo uiteraard met een Kamelen-trip door de woestijn en bezoek uiteraard de piramides van Giza. Vanaf Brussel vlieg je er met Ukraine International Airlines voor €124 naartoe.

https://www.instagram.com/p/BmjBy8Zn1MU/?taken-by=egypt

Brussel – Vancouver: vanaf 160
Retour vanaf: €321
Vancouver is volgens kenners dé culinaire hoofdstad van Canada en staat dan ook bekend om haar veelal Aziatische wijken. Deze creatieve broeiplek is het thuisfront voor vele studenten binnen de cultuur en kunst scene en dit is dan ook goed te merken tijdens het nachtleven.

*Alle ticketprijzen zijn gebaseerd op enkel/retourvluchten tussen 1 t/m 30 September 2018 via skyscanner.com.

Hoteldeal.be - Altijd de beste hoteldeals

No Comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *