Vakantieadres Onbekend

vakantieadres onbekend: op reis zonder bestemming

Hoe klinkt dit: Je springt samen met je reisbuddy’s en gepakte reistas in de auto, op naar het avontuur met onbekende bestemming. Een bestemming die pas op het laatste nippertje aan je onthuld wordt, met een uitzonderlijk verblijf dat je pas ontdekt wanneer je er bent.  

Het is die verrassing die je reis zo bijzonder maakt. Het onbekende, de onwetendheid en het gevoel van vrijheid omdat je vooraf niets hebt hoeven regelen en niets hebt kunnen onderzoeken over de plek waar je vakantie gaat vieren.

Vakantieadres Onbekend

Je reis niet zelf moeten plannen geeft zo’n vrijheid.

Avontuur in alle vrijheid

Zo’n ultiem avontuur boek je bij Vakantieadres Onbekend. Jezelf door hen laten verrassen betekent een onvergetelijke roadtrip naar een onbekende bestemming in Europa, met eigen vervoer zodat je alle vrijheid hebt om te gaan en staan waar en wanneer je wilt!
Daarbij slaap je ook nog eens in een uniek verblijf. Denk bijvoorbeeld aan een boomhut, watervilla of een tipitent. Een yurt, retro camper of een safaritent. Of misschien wel een watertoren, woonboot of een heus strandhuis. In de stad, aan zee of midden in de natuur: het aanbod is eindeloos.

Het mooie van zo’n verrassingsreis is dat je alle stress die bij het plannen komt kijken, gewoon achter je laat. Zo hoef je geen urenlange zoektocht te doen naar een toffe bestemming die nog vrij is, je hebt geen last van keuzestress. Een vakantie plannen en boeken kost veel tijd. Bij Vakantieadres Onbekend hoef je je daar geen zorgen over te maken, alles wordt voor jou geregeld.

Vakantieadres Onbekend

Een vakantiehuisje midden in de natuur? Of toch een heuse tipi? Waar zal jij logeren?

Een hele zomervakantie of een korte trip

Een verrassingsreis is een originele manier om er even een weekendje op uit te gaan in eigen land of dichtbij huis. Maar door het uitgebreide aanbod van Vakantieadres Onbekend, verspreidt door heel Europa, is zo’n verrassingsreis ook perfect voor een zomervakantie.
Ga een week of misschien wel langer op avontuur naar die onbekende bestemming. Tijdens het boeken van je verrassingsreis geef je zelf op hoe ver je maximaal wilt rijden vanaf je woonplaats. En ergens in die straal zul je een fantastisch slaapplekje krijgen om er samen met je reisgenoten heerlijk te relaxen en op ontdekkingstocht uit te gaan.

Kies een thema!

Natuurlijk is het spannend om de keuze voor je vakantiebestemming en je vakantieverblijf uit handen te geven. Of je nu een weekendje weg wilt of meteen een hele week, of je nu met z’n tweeën gaat, met een groep vrienden of samen met je kinderen: het blijft een gek gevoel om die controle uit handen te geven. Daarom zijn er gelukkig ook een aantal reiselementen waar je wel zeggenschap over hebt.

Naast de reisdata, je reisgenoten en het aantal km dat je maximaal wilt rijden, kies je zelf het thema voor je verrassingsreis. Misschien is een citytrip iets voor jou, een reis in de natuur of een back to basic trip. Misschien hou je meer van wellness en romantiek, van luxe of misschien wil je wel naar zee. De keuze is aan jou.

Vakantieadres Onbekend

Knus, zo’n strandhuisje.

De thema’s als aan zee, In de natuur en back to basic zijn heel geschikt  voor elk reisgezelschap maar ook ideaal als je met kinderen op reis gaat. Liever een romantische trip met z’n tweetjes? Dan kun je natuurlijk het beste thema’s als luxe of wellnessen romantisch kiezen.
En voor een weekendje weg met een groep vrienden of met je familie in een toffe groepsaccommodatie kies je het thema grote groepen.

Heb je meer wensen voor bijvoorbeeld een bepaalde ligging of speciale voorkeuren? Of wil je een bestemming uitsluiten? Dat kan! Je kunt al je wensen, do’s en don’ts bij het boeken van je reis opgeven.

De grote onthulling

Na het boeken van je avontuur begint de voorpret. De spanning stijgt naar mate de vertrekdatum dichterbij komt. Welke bestemming wordt het? Weet jij het? Kan jij de juiste bestemming raden?

Pas een week voor vertrek wordt het lange wachten beloond. Er valt een pakketje bij je in de brievenbus met daarin de onthullingskaart die GPS coördinaten bevat om jullie bestemming te kunnen ontcijferen. Er zit ook een weersvoorspelling bij. Handig voor het inpakken van je reistas.

En dan ben je klaar om te vertrekken. GPS coördinaten? Check! Reistassen achterin de auto? Check! Volle tank? Check! And off you go. Op naar een geweldig avontuur vol ontdekkingen!

Vakantieadres Onbekend

Roadtrip!

Reiservaringen en inspiratie

Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere avonturiers die op reis gingen met Vakantieadres Onbekend? En ben je benieuwd in welke unieke verblijven voorgaande reizigers terecht gekomen zijn? Hier volg je de avonturen van andere roadtrippers.

Vakantieadres Onbekend

Logeren in het bos: heerlijk, toch?

No Comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *