black moon party, koh phangan

Koh Phangan is een klein en paradijselijk eiland in de Golf van Thailand en is beroemd om haar feest tijdens volle maan, de Full Moon Party. Door Reader’s Digest zelfs benoemd tot het wildste feest ter wereld. Het tropische eiland heeft echter veel meer te bieden dan alleen het beruchte strandfeest.

Koh Phangan is, net als haar zusjes Koh Samui en Koh Tao, gezegend met prachtige stranden en baaien. Het binnenland bestaat uit een ongerept en bergachtig landschap bedekt met ruige bossen en enkele schitterende watervallen. Voor de kust van het eiland ligt meer dan 10 kilometer koraalrif, waardoor het eiland een gewilde bestemming voor duikers en snorkelaars is.

Koh Phangan

 

paradijs koh phangan

Full Moon Party, Haad Rin

Als je van uitgaan houdt, dan heb je op Haad Rin Beach de hemel ontdekt. Het in het zuiden gelegen Haad Rin is een dorpje aan het strand met vele lounges, clubs en bars. De periode rond een Full Moon Party komen er zo’n 30.000 feestvierende backpackers vanuit de hele wereld om bij volle maan van zonsondergang tot zonsopgang te dansen.

Houd je niet zo van de massaliteit van de maandelijkse Full Moon Party, of ben je niet tijdens volle maan op het eiland, overweeg dan eens een bezoekje aan een Half Moon Party of zelfs een Black Moon Party. Ook op deze feestjes zie je met neon verf beschilderde mensen, vrolijk gekleurde buckets en spectaculaire vuurshows.

Black Moon Culture, Mac’s Bay

Peace, Trance, Dance… these 3 words are the main motivation behind the famous Blackmoon CultureWij denken met veel plezier, bijna met weemoed, terug aan ons bezoek aan de Black Moon Party bij Mac’s Bay Resort op het strand van Baan Tai, in de nacht waarop de maan op zijn kleinst is. Het feestje is veel kleinschaliger, de sfeer erg relaxed en ik heb mij zelden zo veilig gevoeld op een festival.

Mijn tips voor een onvergetelijk feest op een paradijselijk eiland: wees verstandig en laat waardevolle spullen thuis, neem niet te veel geld mee, zorg voor een kopietje van je paspoort en drink genoeg, en niet alleen buckets. Zorg ervoor dat je goed gehydrateerd blijft.

Bar Black Moon Party, Koh Phangan

Black Moon Culture

blacklight verf, Black Moon Party, Koh Phangan

Food Black Moon Culture

Spectaculaire vuurshows, Black Moon Party, Koh Phangan

vrolijk decor

No Comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *