De redactie

Lot Wildiers

Geen Reisgoesting zonder Lot Wildiers.
Als schrijfster, fotografe en avonturier met meer dan dertien jaar op de professionele teller is Lot de drijvende kracht achter Reisgoesting.

Lot Wildiers Reisgoesting

Onze filosofie

Reisgoesting werd in 2015 boven de doopvont gehouden als een van de eerste online reismagazines van België. Al van in het prille begin draait het op Reisgoesting om goed geschreven reisverhalen met informatieve accenten en dat is nog steeds de essentie.

De reisverhalen die je hier vindt, zijn geschreven vanuit eigen ervaring door Lot en de redactie van Reisgoesting. Berg of strand, urban jungle of regenwoud: altijd hebben de verhalen van Reisgoesting een avontuurlijke of culturele insteek. Om een land écht te begrijpen, moet je immers de bewoners ontmoeten, lokale gewoontes proberen, cultuur opsnuiven. Ayubowan, the world is yours, kiitos, losgehen.

We kauwen je niets voor, maar tonen je bestemmingen waar je misschien zelf nooit aan gedacht zou hebben om ze te bezoeken, plaatsen die onder de radar blijven, maar die wél de moeite waard zijn om te bezoeken. Altijd met respect voor mens en cultuur, en liefst zo ecologisch mogelijk, want alleen zo kunnen ook toekomstige generaties genieten van onze wereld.

Reclame op Reisgoesting

We hechten belang aan een gebruiksvriendelijke website. Daarom zul je zelden vervelende advertenties of pop up reclame zien op Reisgoesting. Wel werken we samen met regionale of nationale toeristische diensten, en andere spelers in toerisme om onze artikelen te schrijven. Om de kwaliteit van Reisgoesting te bewaken, kiezen we deze samenwerkingen zorgvuldig uit, en uiteraard bewaren we onze journalistieke vrijheid in elk artikel.

Artikelen die geschreven zijn op basis van een persreis of op basis van informatie verschaft door een regionale of nationale toeristische dienst, of andere spelers in toerisme, dragen steevast het label ‘publireportage’. Ook op sociale media zijn we open over onze samenwerkingen.

De links die je in de artikelen van Reisgoesting vindt, kunnen affiliate links zijn. Dat wil zeggen dat wij een kleine commissie krijgen wanneer jij op die link klikt, zonder dat het jou wat kost. De links in onze artikelen zijn altijd relevant en kunnen je helpen je eigen reizen te plannen.

Al goesting om te vertrekken?

Vertegenwoordig je een merk, een bestemming of een PR bureau en heb je interesse om de handen in elkaar te slaan? Contacteer ons voor meer informatie of onze media kit.