Hoteltip: logeren in chalet Astra Montana in Slovenië

Publireportage

Op vakantie gaan betekent voor mij genieten van fantastisch mooie uitzichten. Ik bezoek dan ook steevast alle uitzichtpunten, waarbij ik rustig de tijd neem om het landschap in me op te nemen. Soms duurt dat maar tien minuutjes, andere keren blijf ik uren turen naar dat geweldige uitzicht. Meestal verschijnt er dan een grote glimlach op mijn gezicht. Maar ik word pas helemaal happy als ik kan gaan slapen en opstaan met zo’n zicht uit de duizend. Tijdens mijn recente trip doorheen Slovenië kreeg ik die unieke kans: welkom bij Chalet Astra Montana.

Chalet Astra Montana

Deze mooie chalet is gelegen op de top van een berg en daar geraken is op zich al een heuse belevenis. Reken toch op een half uurtje rijden met heel veel scherpe bochten (niet geschikt voor gevoelige magen!). En net wanneer je dacht dat de weg niet smaller kon, wordt hij… oh jawel: smaller! Maar zodra de eindbestemming in zicht komt, ben je dit allemaal in een zucht vergeten. Het enige wat je nog kan doen is genieten van het fantastisch mooie uitzicht over de bergen.

Astra Montana zicht vanuit de slaapkamer

Een Scandinavisch design

Dit snoezige huisje is al jaren in familiebezit, maar werd onlangs grondig gerenoveerd tot een luxueuze chalet met een gezellige Scandinavische touch. Helemaal mijn ding! Op de benedenverdieping vind je een volledig uitgeruste keuken, een mooie woonkamer (mét houtstoof en gewéldig uitzicht!) en een extra slaapkamer. Boven bevinden er zich twee ruime slaapkamers met leuke open badkamer.

Astra Montana héérlijk geslapen

Sloveense wijn

Bij aankomst genoot ik van een overheerlijke maaltijd en met een glaasje wijn erbij zat de sfeer er al gauw in. Want zeg nu zelf:  wat is er plezanter dan met een glaasje (Sloveense!) wijn in de hand naar de zonsondergang te kijken en je daarna neer te nestelen voor de houtstoof?

Astra Montana lekker gegeten

Logeren in Chalet Astra Montana

Mijn avond kon in elk geval niet meer stuk! Ik viel in slaap met een GIGAntische glimlach op mijn gezicht. En hoewel de nacht niet geruisloos verliep (hoezee huisje bovenop de berg en de wind…), sliep ik als een roos.  Om de volgende ochtend weer wakker te worden met een uitzicht dat je nooit beu geraakt! Het was een onvergetelijke ervaring. Eén ding staat vast: als ik morgen de Lotto zou winnen, dan wordt Chalet Astra Montana mijn nieuwe favoriete stulpje in het buitenland… wish me good luck!

Astra Montana Scandinavisch interieur

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *