De Vaude Asymmetric backpack.

Review: de Vaude Asymmetric 38+8 trekrugzak

Publireportage

Vrouwen hebben een andere lichaamsbouw dan mannen. Ze zijn niet alleen gemiddeld wat kleiner en fijner, maar hebben gewoon een andere vorm, een ander zwaartepunt en dus andere behoeften voor kledij en outdoor spullen. Met zijn Asymmetric 38+8 trekrugzak komt Vaude tegemoet aan die behoeften.

Mannen versus vrouwen

Steeds meer producenten doen onderzoek naar de verschillen tussen mannenlichamen en vrouwenlichamen. Dat komt omdat we, als mensheid, beschamend laat tot het besef zijn gekomen dat er nu eenmaal opmerkelijke lichamelijke verschillen zijn tussen mannen en vrouwen. Verschillen die ervoor zorgen dat mensen het onnodig lastig hebben bij het gebruik van producten die niet voor hun lichaam ontwikkeld zijn.

Een goed voorbeeld daarvan is een trekrugzak. Mannen hebben bredere schouders en smallere heupen, een langere rug en vaak weinig uitgesproken billen. En lange trekrugzak met brede schouderriemen en een recht rugstuk past dan prima. Maar trekt een vrouw diezelfde trekrugzak aan, dan glijden de schouderriemen van haar schouders en steunt het lange, rechte rugstuk oncomfortabel op haar billen.

Een vrouw heeft een trekrugzak nodig met een korte rug, een kleiner harnas en brede heupriemen die haar toestaan het gewicht van de rugzak op haar heupen te dragen en niet op haar schouders. Eventuele borstriemen kunnen maar best aanpasbaar zijn in grootte én in positie, want vrouwen hebben nu eenmaal borsten en geloof mij, een borstriem die strak over je borsten loopt is niet bepaald comfortabel.

Vaude Asymmetric

De Asymmetric trekrugzak

Wanneer Vaude een product op de markt brengt, is er vaak een model voor mannen en een model voor vrouwen beschikbaar. Het merk heeft goed begrepen dat goed passende spullen niet enkel comfortabeler, maar ook veiliger zijn. Probeer maar eens te hiken met een broek die te lang is of te krap zit op de verkeerde plaatsen. Of probeer eens een vuurtje te stoken wanneer de mouwen van je jas steeds over je handen schuiven.

Deze zomer bracht Vaude de Asymmetric trekrugzak op de markt. Een trekrugzak die geschikt is voor trekking, wandelen en reizen. Je kan er, met andere woorden, net zo goed de bergen als een urban jungle mee in trekken.

De Asymmetric is verkrijgbaar in twee modellen: een model voor mannen van 42+8 of 52+8 liter, en een model voor vrouwen van 38+8 of van 48+8 liter. Beide modellen zijn voorzien van dezelfde features, zoals ergonomische draagriemen die de onderrug ontlasten, een verstelbaar rugpand, handige vakken en lussen voor het opbergen van je spullen en een uitgang voor een drinksysteem. Het grote verschil zit ‘m in de draagsystemen, die ontwikkeld zijn voor of mannen, of vrouwen.

Review van de Vaude Asymmetric

Wat meteen opvalt aan de Asymmetric 38+8 voor vrouwen, is het feit dat hij compact blijft, ook al beschikt hij over verschillende vakken, riemen en opties. De rugzak heeft een groot vak dat je zowel langs de bovenkant als met een rits langs de zijkant kan bereiken, een vak aan de rugzijde, zijzakken voor drinkbussen en een extra vak aan de voorzijde. Aan de heupriem vind je een klein opbergvakje, aan de schouderriemen bevestigingen voor een zonnebril.

De rugzak is erg licht. Je tilt hem gemakkelijk op je schouders. Met de aanpasbare riemen zet je hem vast op je lichaam. Zodra je de heupriemen aantrekt, voel je de druk op je schouders verminderen. De rugzak zit aangenaam vast en dicht bij je lichaam, waardoor je alle bewegingsvrijheid behoudt.

De rugzak bevat een aantal veiligheidsfeatures. Zo vind je aan de binnenzijde van de klep de noodnummers van Europa en Amerika, een kleine handleiding voor signalisatie in noodsituaties en zelfs een korte beschrijving van morsecode, die je tijdens noodsituaties kan signaleren met je zaklamp of het fluitje dat in de gesp van de borstriem verwerkt zit.
De rode gesp bovenaan de rugzak kan dienen als reservegesp.

Een persoonlijk stokpaardje: de Asymmetric voor vrouwen is verkrijgbaar is drie stoere kleuren. Niks geen meisjesachtig fluo of pastel, maar mooi bosgroen, donkerrood of grijs.

Dit is een trekrugzak van formaat. Eentje waarvan ik ‘m had willen hebben toen ik vijftien jaar geleden begon te reizen. Het comfort is ongeëvenaard. Een minpunt is de stroefheid van de sluiting bovenaan de rugzak. Het touwtje waarmee je de zak dichttrekt, laat zich niet gemakkelijk temmen. Een tweede minpunt is dat je de waterdichte hoes apart moet aankopen. Die is niet zo duur, maar je moet er wel aan denken.

Vaude Asymmetric

Over het energie neutrale Vaude

Vaude is een Duits bedrijf dat outdoor producten produceert en verkoopt. In hun gamma vind je alles wat je nodig hebt om goed beschermd de wilde natuur in te trekken, van goede wandelschoenen tot kledij tot rugzakken. Omdat het merk ontwikkeld is door mensen die zélf graag hun tijd buiten doorbrengen, kan je er zeker van zijn dat de producten ook effectief goed zijn.

De filosofie van Vaude sluit erg nauw aan bij de filosofie van Reisgoesting en dat is de grote reden waarom we zo graag met Vaude samenwerken. Het merk betaalt al zijn werknemers (ook degene die niet in Europa wonen) eerlijke lonen uit en zet zich intensief in om hun productie zo ecologisch mogelijk te maken. Daarvoor gebruiken ze voornamelijk gerecycleerde materialen en maakten ze hun kantoorgebouwen energieneutraal.

Nu, veel bedrijven beweren dat ze energieneutraal zijn, maar Vaude kan het ook effectief bewijzen. Met certificaten van de strenge Bluesign® milieustandaard, het Duitse kwaliteitszegel Grüner Knopf en het Fair Wear Foundation toont Vaude dat hun merkbelofte geen lege belofte is.
Daarnaast ontwikkelde Vaude het in-house label Green Shape waarmee ze aan hun klanten tonen welke producten op welke manier vervaardigd werden.

Tenslotte moedigt Vaude zijn klanten ook aan om hun producten te (laten) herstellen wanneer ze stuk gaan. Op hun website vind je verschillende instructies vind je instructies om schade aan je producten zelf te herstellen. Gaat het herstellen je petje te boven? Dan kan je het product laten herstellen voor Vaude.

Vaude Asymmetric

Win een Vaude Asymmetric 38+8 rugzak voor vrouwen

Wil jij graag een Vaude Asymmetric 38+8 rugzak voor vrouwen winnen? In samenwerking met Vaude kan je een Vaude Asymmetric 38+8 rugzak voor vrouwen winnen. Wat je daarvoor moet doen? Niets moeilijk. Laat onderaan dit artikel weten dat je wil winnen. Vul zeker je mailadres is, zodat we je kunnen contacteren als je gewonnen heb.

Deze winactie loopt van zondag 4 september 2022 tot woensdag 14 september 2022, 12u. Deelnemers moeten in België wonen. De winnaar wordt willekeurig gekozen en bekend gemaakt op onze facebookpagina. Natuurlijk krijgt de winnaar ook een mailtje. Reageert de winnaar niet voor 18 september 2022, dan gaat de prijs naar een volgende, willekeurig gekozen winnaar.

De winnaar krijgt zijn prijs, een bosgroene Vaude Asymmetric 38+8 rugzak voor vrouw, thuisgestuurd. De prijs is niet inwisselbaar voor geld. Over de uitslag van deze wedstrijd wordt niet gediscussieerd. Wie deelneemt, gaat automatisch akkoord met dit reglement.

Je kan deze winactie delen op Facebook en Instagram. Vergeet dan zeker niet om Reisgoesting te taggen. Je kan je inschrijven op onze nieuwsbrief. We versturen elke maand één nieuwsbrief en een extra nieuwsbrief elke keer er een nieuwe winactie online komt. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte. Je kan je op elk ogenblik uitschrijven.

Vaude Asymmetric

133 responses to “Review: de Vaude Asymmetric 38+8 trekrugzak”

 1. Sandy Braem Avatar
  Sandy Braem

  Deze klasse Vaude rugzak zou ik zeker graag winnen. Heerlijk om mee op avontuur te nemen.

  1. Robin Avatar
   Robin

   Vaude altijd kwaliteit! Zou ik graag mee op pad gaan.

   1. Nick Van Hoof Avatar
    Nick Van Hoof

    Deze wil ik wel winnen voor mijn vrouw, dan hebben we beide een Vaude rugzak

   2. Delaere Griet Avatar
    Delaere Griet

    Met een Vaude Asymmetric 38+8 rugzak is het stappen een zorgloos plezier!

    1. Deborah Avatar
     Deborah

     Ik neem graag deel aan deze wedstrijd

  2. Lies Van Horebeek Avatar
   Lies Van Horebeek

   Deze rugzak wil ik heel graag winnen!

   1. Charlotte Vermijl Avatar
    Charlotte Vermijl

    Ik wil enorm graag deze rugzak winnen.

 2. Katrien Vandorpe Avatar
  Katrien Vandorpe

  Ik wil heel graag deze rugzak winnen

 3. Katrien Adams Avatar
  Katrien Adams

  Ik kan deze rugzak goed gebruiken voor onze wandelavonturen.

 4. Leo Pousset Avatar
  Leo Pousset

  Zelf heb ik al enkele jaren een rugzak van Vaude.
  Ruim met heel wat opbergvakken en degelijk.
  Maar mijn vrouw vind hem te zwaar om dragen en daarom gebruiken we hem enkel bij grotere trektochten en ben ik de drager.
  Dus zulk een compact exemplaar voor mijn vrouwtje, zou goed van pa komen.

 5. herman vanherp Avatar
  herman vanherp

  Voor onze trektochten: super cool

  1. Evy Ruymen Avatar
   Evy Ruymen

   Wauw, ik lees jullie review en ben meteen superenthousiast: handig, comfortabel, veilig, compact, ergonomisch, licht en nog zoveel meer. Dan nog van een bedrijf met een prachige filosofie, wat wil eens mens nog meer. Aja die bosgroene kleur misschien, zoooo mooi!

 6. Ann Philibert Avatar
  Ann Philibert

  Ik wil deze heel graag winnen. Mooi en superpraktisch. Ideaal en het perfecte excuus om vlug nog een wandelvakantie te boeken…

 7. Sofie Bernaerts Avatar
  Sofie Bernaerts

  Deze rugzak wil ik graag winnen.

 8. Caroline Avatar
  Caroline

  Zalig! Grote fan van Vaude én een ideaal formaat rugzak voor een kleinere trektocht! Ik doe heel graag mee om het damesformaat te winnen 😀 Groetjes!

 9. Tjapke Avatar
  Tjapke

  Ooh, dat ziet er een mooie en praktische rugzak uit. Ben sowieso al even fan van Vaude, dus ik doe graag mee om ‘m te winnen!

 10. Maud C Avatar
  Maud C

  Wandelen en avontuur zou nog leuker worden met zo’n mooi ogend super tof kwaliteitsmateriaal.
  Maud C

 11. Sonja De Vylder Avatar
  Sonja De Vylder

  ik zou graag deze rugzak winnen

 12. Sarah Avatar
  Sarah

  Oh lijkt me superleuk om mee te reizen!

 13. Amber Avatar
  Amber

  Zou deze rugzak supergraag winnen, tot nu toe nog geen rugzak gevonden die als gegoten zit!

 14. celine Avatar
  celine

  Ik wil heel graag deze rugzak winnen!!!!!

 15. Silvia Avatar
  Silvia

  Een rugzak van Vaude voor al mijn wandelavonturen ? Natuurlijk wil ik die winnen zodat ik hem niet hoef te huren

 16. Gitte Segers Avatar
  Gitte Segers

  Praktisch om met de meisjes te hiken

 17. Anneleen Avatar
  Anneleen

  Ik heb met mijn eerste grote vaude meer dan tien jaar gereisd. Een kleiner model zou wel fijn zijn voor korte reizen zoals citytrips. Ik hou echt niet van een koffer. Ik heb graag mijn handen vrij!

 18. Diederik De Bruyn Avatar
  Diederik De Bruyn

  Natuurlijk wil ik zo’n rugzak voor onze wandelingen!

 19. Greet Desmet Avatar
  Greet Desmet

  Dit blijven gewoon oerdegelijke rugzakken en echt wel must-haves tijdens lange tochten. Je voelt het niet dat je ze om hebt.

 20. Laura Asscherickx Avatar
  Laura Asscherickx

  een rugzak voor onze bergtochten!

 21. Werner Avatar
  Werner

  Prachtige Rugzak

 22. WNR Avatar
  WNR

  Deze wil IK graag

 23. Mani Avatar
  Mani

  Leuke en praktische GROENE rugzak, ideaal om mee te nemen in de natuur!

 24. Tricia Avatar
  Tricia

  Binnenkort naar Lissabon dus goed bruikbaar

 25. Vandoorne Avatar
  Vandoorne

  Zal deze nog dit jaar gebruiken

 26. LDS Avatar
  LDS

  Deze Vaude-rugzak doet me nu al dromen van avontuurlijke bergtochten; ik zou die wel graag winnen hoor!

 27. Werry Avatar
  Werry

  Prima voor mijn trektochten

 28. Patty Avatar
  Patty

  Machtig zo een kwaliteits rugzak

 29. Wrn Avatar
  Wrn

  Ja man zeg dat is nog een rugzak hoor

 30. WJ Avatar
  WJ

  We kunnen nu opnieuw op stap gaan hé

  1. Malina Avatar
   Malina

   Ik doe heel graag mee

 31. Ellen Avatar
  Ellen

  Who run the world? Girls! Met veel reisgoesting hoop ik de Vaude Asymmetric 38+8 rugzak voor vrouwen te winnen.

 32. Annelies De Bleeker Avatar
  Annelies De Bleeker

  Ik wil heel graag meedoen om deze rugzak te winnen. Nu op vakantie in de Franse Alpen en mijn rugzak van 22l is te klein voor grote dagtochten en dringend aan vervanging toe naar bijna 15 jaar intensief gebruik.

 33. Linda Vandecasteele Avatar
  Linda Vandecasteele

  Deze mooie en ruime VAUDE ASYMMETRIC 38+8 RUGZAK zou handig zijn bij onze wandeltochten

 34. joeri moerman Avatar
  joeri moerman

  deze wik ik ook wel graag winnen

 35. Nic adriaensen Avatar
  Nic adriaensen

  Super, dan kan mijn vrouw ook wat meedragen.

 36. Wangermez sandy Avatar
  Wangermez sandy

  Wow, superhandige rugzak. Deze wil ik graag winnen.

 37. Leen Mattens Avatar
  Leen Mattens

  Lijkt me een superdegelijke rugzak!!! Ik doe heel graag mee.

 38. Kathleen Goethals Avatar
  Kathleen Goethals

  Ziet er ideaal uit voor onze trekking in november. De grote bagage moet niet mee want die wordt voor ons vervoerd, maar we hebben gezien de heel wisselende weersomstandigheden in Nieuw-Zeeland toch dagelijks zelf heel wat mee te nemen op de tochten.

 39. Wangermez sandy Avatar
  Wangermez sandy

  Wow, superhandige rugzak. Deze wil ik graag winnen

 40. Katrijn Van Uytvanck Avatar
  Katrijn Van Uytvanck

  Ziet er een superpraktische, en mooi rugzak uit. Wie winnen we graag 🙂

 41. Daniel Burette Avatar
  Daniel Burette

  Hallo. Ik doe mee om een mooi cadeau te maken voor mijn vrouw die van wandelen houdt. Dank u .

 42. Marja Legius Avatar
  Marja Legius

  Deze Vauderugzak mag me graag begeleiden op al mijn wandelavonturen

 43. sandra Avatar
  sandra

  ik zou dit graag winnen voor onze zondagse wandelingen

 44. Van ingelgem Cindy Avatar
  Van ingelgem Cindy

  wat ik handig vind zijn de talloze opbergmogelijkheden voor vb drinkfles, slaapzak, en ook dat de rugzak niet snijdt op je schouders.

 45. Karlien Verhaeghe Avatar
  Karlien Verhaeghe

  Oeps, ik ben de 45ste die ontzettend graag deze new format trekking rugzak op haar rug wil…
  Ik ben klein van gestalte dus zijn rugzakken sowieso een groot schild voor kleine schildpad. Maar deze rugzak past perfect om mijn bosbaden te geven: er kan van alles in … thee, kopjes, zoets, matjes, schrijfgerei, papier… en misschien zelfs vindt mijn kleine drum er ern plaatsje in.
  Fingers crossed… and come my way

 46. Christel C Avatar
  Christel C

  Deze rugzak ziet er perfect uit voor mijn volgende wandelavonturen!

 47. Manu Schmitz Avatar
  Manu Schmitz

  Deze rugzak wil ik graag winnen.

 48. Amber Dierickx Avatar
  Amber Dierickx

  Ik zou het zeer fijn vinden mocht ik deze rugzak mee kunnen nemen op mijn eerste solo reis!

 49. Alena Avatar
  Alena

  ik doe mee

 50. Pat Avatar
  Pat

  helemaal top

 51. Lou I. Avatar
  Lou I.

  Ik wil deze heel graag winnen, mijn rugzak van 28 liter is te klein voor langere tochten, en mijn grote trekrugzak is na 15 jaar toe aan vervanging. Fingers crossed!

 52. Anton Avatar
  Anton

  Ik doe heel graag mee!

 53. Carine Avatar
  Carine

  Graag een kansje 🙂

 54. Marc Avatar
  Marc

  Waw deze zou ik heel graag willen winnen!

 55. Sarah Avatar
  Sarah

  Heel toffe rugzak! Graag een kans !

 56. Ria Van Gerven Avatar
  Ria Van Gerven

  Fingers crossed ! Een mooie én praktische rugzak !

 57. Ine Avatar
  Ine

  Oh, wij zijn in de chiro en zouden deze mooie en handige rugzak super goed kunnen gebruiken !!!

 58. Tibo Avatar
  Tibo

  Ik maak graag trektochten of trek graag op weekend en zo’n rugzak zou ik wel heel goed kunnen gebruiken

 59. De saegher-van haelen Avatar
  De saegher-van haelen

  Zou ik willen winnen voor mijn kleindochter die de microben van het rondtrekken ontdekt heeft samen met haar liefje kenneth.

 60. Annemie Cornelis Avatar
  Annemie Cornelis

  Wat een mooie prijs, doe heel graag mee

 61. Van autreve Avatar
  Van autreve

  Ik zou graag de rugzak winnen,ga elke dag met de fiets naar werk( dus ideaal om mijn gerief in te stoppen).we doen ook veel fietstochtjes,ideaal voor een picknick.

 62. Lisa Roels Avatar
  Lisa Roels

  Ik zou deze héél héél graag willen winnen. Mijn vriend en ik houden van avontuurlijk en ver reizen.
  Deze rugzak zou de perfecte compagnon zijn :-)!

 63. Timmermans Avatar
  Timmermans

  Deze rugzak zou zeker welkom zijn.

 64. Roland Avatar
  Roland

  Deze rugzak is een godsgeschenk. Nu ben ik steeds het ‘muilezeltje’ van dienst als we op uitstap gaan. Met deze rugzak zal ik vrouwtjelief wel kunnen overtuigen om de ‘lasten’ te delen.

 65. Gwen Avatar
  Gwen

  Pretty pretty pretty please? 😉

 66. nan DD Avatar
  nan DD

  top 🙂 met veel plezier kans gewaagd !

 67. steph M Avatar
  steph M

  super (y) ik waag graag mijn kans !

 68. steve A Avatar
  steve A

  Hiermee wil ik graag mijn lieve, hardwerkende vriendin verrassen en verwennen

 69. Patrick Mertens Avatar
  Patrick Mertens

  Super voor onze bergtochten in Oostenrijk

 70. Gunter De Clercq Avatar
  Gunter De Clercq

  Als fervente wandelaar win ik deze heel graag voor mijn vrouw! Leuke winactie!

 71. Peeters Tine Avatar
  Peeters Tine

  Die rugzak zou ik zeker kunnen gebruiken bij mijn talloze trektochten. Tof!

 72. Van Schaeren Catharina Avatar
  Van Schaeren Catharina

  Yessssssss. Plssssss

 73. luc van der stadt Avatar
  luc van der stadt

  Graag wil ik winnen !!

 74. ARIANE DELVALLEE Avatar
  ARIANE DELVALLEE

  Bedankt voor deze mooie wedstrijd!
  Ideaal als ik ga wandelen met mijn gezinnetje.
  Eindelijk een rugzak gemaakt voor vrouwen en dat is geweldig!

 75. lizzyd Avatar
  lizzyd

  ik neem gaag deel om deze rugzak te winnen

 76. Steven Dobbelaere Avatar
  Steven Dobbelaere

  Zou deze graag winnen voor mijn vrouw. Lijkt me handig om steeds alle baby spullen in te steken als we gaan wandleen

 77. Fran Avatar
  Fran

  Ik doe heel graag mee! Mijn zus vertrekt eind deze maand op wereldreis. Ze begint in Maleisië en trekt daarna voor onbepaalde duur de wijde wereld in. Ik zou haar dit graag als afscheidscadeautje geven dat ze de hele reis bij zich zal dragen! 🙂

 78. Phebe Avatar
  Phebe

  Ik vertrek op wereldreis binnen 2 maanden… Deze rugzak is echt wat ik zoek. Perfect als mijn huisje op mijn rug voor het komende jaar.

 79. Van Meeuwen Marie Avatar
  Van Meeuwen Marie

  Daar ben ik nu net aan toe!

 80. Serraes Isabel Avatar
  Serraes Isabel

  Ik wil graag een damesrugzak winnen!

 81. Kristien Avatar
  Kristien

  Of ik graag wil winnen? Jazeker!
  Laten jullie snel iets weten 😉 ?

 82. Nancy Valcke Avatar
  Nancy Valcke

  super rugzak, ik heb er al 1 maar zou ideaal zijn voor mijn vriend. TOP KWALITEIT

 83. Peeters Karel Avatar
  Peeters Karel

  Echt iets voor mijn schatje tijdens onze trektochten!

 84. Nathalie Ouderits Avatar
  Nathalie Ouderits

  Momenteel heb ik nog steeds de trekkerszak van mijn nonkel die al meegaat van de jaren 80. Hij heeft ondertussen een beetje zijn diensten bewezen en het is tijd voor een nieuwe. Hoe leuk zou het zijn als ik deze dan binnen +/- 20 jaar aan mijn nichtje kan doorgeven?!

 85. Nore Avatar
  Nore

  Ideaal voor een trip met de scouts !

 86. Thijs Sabine Avatar
  Thijs Sabine

  Ik waag graag mijn kans voor samen met de zonen mee op trektocht te gaan

 87. vero Avatar
  vero

  zou ideaal zijn voor onze reis naar Mexico binnenkort

 88. Vansteenkiste Sylvie Avatar
  Vansteenkiste Sylvie

  Wij maken heel graag kans op deze mooie tas!

 89. Annelies Avatar
  Annelies

  Als er één recente aankoop is waarvan ik echt echt tevreden ben? Dan is het wel mijn Vaude Albali rugzak. En mijn vindt “helaas” ook een handige en mooie… zodanig mooi dat hij er af en toe mee weg is.

 90. Liesbeth Avatar
  Liesbeth

  Een topper van een rugzak die ik graaaaaag wil winnen!

 91. Mie Avatar
  Mie

  Wauw zou enorm van pas komen, fijne actie!

 92. Peeters Johan Avatar
  Peeters Johan

  Dat kunnen wij zeker gebruiken!

 93. Josephine Avatar
  Josephine

  Ik waag alleszins mijn kans 🙂

 94. Jonas Avatar
  Jonas

  Wij wage onze kans !

 95. Linsy Avatar
  Linsy

  Zou echt handig zijn ! Ik waag mijn kans

 96. Jille Avatar
  Jille

  Een goede rugzak waarmee ik uren kan wandelen zonder pijn. Dat zou ideaal zijn.

 97. Tim Avatar
  Tim

  Deze rugzak zou ik graag winnen voor onze wandeltochtjes en daguitstapjes.

 98. Cathy Avatar
  Cathy

  Ik doe heel graag mee, lijkt me super handig om mee te nemen op onze wandelingen in Oostenrijk!!

 99. Jenny Avatar
  Jenny

  Ideaal voor op vakantie, dan moet mijn man niet meer alles dragen 🙂

 100. Alex Jordaens Avatar
  Alex Jordaens

  ik wil deze winnen voor vakantie!

 101. Greta Fransen Avatar
  Greta Fransen

  Deze rugzak zou super goed van pas komen voor al onze leuke uitstapjes

 102. Nico Avatar
  Nico

  Daar zou mijn dochter super blij mee zijn , dan kan ze mooie plaatsen gaan verkennen in binnen en buitenland

 103. Vicky Avatar
  Vicky

  Als wij op reis gaan nemen we zo weinig mogelijkk bagage mee, een goede rugzak is dan heel belangrijk

 104. Annick Avatar
  Annick

  Heel handig als ik met mijn dochters een uitstap maak

 105. Guy Avatar
  Guy

  Ik wil die graag winnen voor mijn vrouwtje , zou super gemakkelijk zijn en heel handig

 106. Hannie Avatar
  Hannie

  Mijn rugzak is echt aan vernieuwing toe

 107. Matisse Avatar
  Matisse

  een leuk geschenk voor mijn mama , van handtassen moet zij niets hebben, maar een rugzak is heel belangrijk voor haar

 108. griet willems Avatar
  griet willems

  Deze kwaliteitsvolle rugzak past perfect binnen mijn kleurenpallet. Niet alleen handig, maar ook nog mooi!

 109. Evelien De Vos Avatar
  Evelien De Vos

  Ik doe heel graag mee! Het ziet er een erg praktische wandelrugzak uit en de frisse groene kleur past perfect bij mijn wandelpetje. Ik denk dat hij ook zeker groot genoeg is om ook op herfstige tochten een extra trui, droge broek en een thermos mee te nemen.

 110. Ine Avatar
  Ine

  Om samen met mijn zus trektochten te gaan doen, dan komt zo een handige rusgzak wel van pas !

 111. Valerie Avatar
  Valerie

  Ook ik ding graag mee!

 112. Joris Avatar
  Joris

  Zou echt goed van pas komen!

 113. patrick Avatar
  patrick

  ik neem graag deel voor deze rugzak

 114. Thomas Vanbeveren Avatar
  Thomas Vanbeveren

  Deze win ik graag om cadeau te geven aan mijn vrouw!

 115. Jan Feys Avatar
  Jan Feys

  Ik ben zeer tevreden over de Vaude fietstas die ik onlangs kocht. Een rugzak als deze zou ook goed van pas komen.

 116. Gerda Bossu Avatar
  Gerda Bossu

  Heel tevreden over mijn trunk-bag van vaude : topproduct ! Wij wandelen ook vaak lange afstanden waarbij zo’n rugzak onontbeerlijk is.

 117. eva van gele Avatar
  eva van gele

  OOh ik doe supergraag mee met deze wedstrijd, dit is de rugzak die ik al heeeel lang wil!!!!

 118. Justine Malfait Avatar
  Justine Malfait

  Ik doe heeel graag mee 🙂

 119. Christel Avatar
  Christel

  Ik neem graag deel aan deze wedstrijd.

 120. Annelies De Rijck Avatar
  Annelies De Rijck

  Ik zou heel graag winnen. Deze gaat zo goed van pas komen op een volgende trip! Fingers crossed!

 121. Ellen Avatar
  Ellen

  Ik wil heel graag winnen!

 122. Linda Gerits Avatar
  Linda Gerits

  Superleuke rugzak om uitstapjes te maken!

 123. Hilde Avatar
  Hilde

  Volgende maand vertrek ik op een tochtje, het zou leuk zijn om dit met een nieuwe trekrugzak te doen !

 124. Maria S. Avatar
  Maria S.

  Ik waag mijn kans voor deze handige rugzak.

 125. Justine Lefevre Avatar
  Justine Lefevre

  “Dankzij” Covid de wandelmicrobe te pakken en dat beestje wil ik gerust houden.
  Zeker in de winter is een rugzak onmisbaar met extra regenkledij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *