Level8 Hegent handbagage

Review: de Level8 Hegent handbagage

Publireportage

Wie Reisgoesting trouw volgt, weet dat we wel vaker met het Amerikaanse bagagemerk Level8 werken.  Net wanneer ik op zoek ben naar een veelzijdige city-tripper, waar ik niet enkel mijn spullen in kan opbergen maar tegelijk stijlvol een entré kan maken,  kruist de Level8 Hegent mijn pad. Het strakke design trekt meteen mijn aandacht. De combinatie van het donkerblauwe exterieur met zijn zilver-grijze hoeken geeft de trolly een sterk en stoer uiterlijk. Alsof je op pad bent met een kluis die wel wat stoten kan verdragen. Dit is mijn review van de Level8 Hegent handbagage.

Het strak en stoer design van de Level8 Hegent

Zoals beschreven geeft de combinatie van de donkerblauwe case en de metalen hoeken de Level8 Hegent een erg sterk en stoer uiterlijk. De twee TSA sluitingen aan de zijkant onderlijnen die stoerheid alleen maar.

De Level8 Hegent is voorzien van een verstelbaar handvat dat je, afhankelijk van je lengte en wensen, op vier verschillende hoogtes kan instellenen. Er is ook gedacht aan een klein handvat tussen de TSA sluitingen om de koffer eenvoudig op te tillen wanneer dit nodig is.

Aan de binnenzijde is de Level8 Hegent handbagage voorzien van een compartiment met een Y-vormige spanriem en een volledig sluitbaar compartiment. De Y-vormige riem geeft ruimte voor flexibeliteit bij het inpakken aan de ene kant, de volledige sluiting aan de andere kant geeft dan weer de mogelijkheid om je kleren strak in te pakken. Het sluitbare deel is voorzien van een waterdicht compartiment waar je vloeistoffen in kan vervoeren zonder bang te moeten zijn voor lekken.

Op (city) trip met de Hegent handbagage

Ik neem de Hegent handbagage mee naar het hoge noorden van Nederland. Het weer is nog onstabiel, dus moet ik toch met meerdere situaties rekening houden. Daarbij moet ik gepaste kledij voor verschillende gelegenheden inpakken, zoals een stevige boswandeling, maar ook een sjiek dinertje.

Bij het inpakken valt het meteen op dat ik ruimschoots toekom voor het komende weekend. Met zijn 68 liter inhoud, laat de Level8 Hegent handbagage me toe om kledij voor elke gelegenheid in te pakken. Omdat beide compartimenten afsluitbaar zijn, en de koffer voorzien is van een handige sluitrand, kan je onderweg eenvoudig even in de koffer grijpen naar iets dat indien nodig is zonder dat je de hele koffer moet openen.

Ten slotte zorgt het afneembare paneel dat je nog een tablet of laptop veilig kan opbergen in jou koffer. Ik merk echt dat de Level8 Hegent ontworpen is voor comfort en gebruiksgemak. De wieltjes zijn zo soepel dat de handbagage moeiteloos over elk terrein glijdt.

Pluspunten van de Level8 Hegent Handbagage Luggage

Ik heb de Hegent handbagage nog maar een keer kunnen testen. Eén keer, maar zeker niet de laatste keer. Als fervente city-tripper, en bij gelegenheid zaken-reiziger, ga ik nog veel plezier hebben aan de Level8 Hegent handbagage.

  • Stoer en strak design gepast voor plezier- en zakenreizen
  • Sterk aluminium frame voor stevigheid, maar wel erg licht
  • Handige en overzichtelijke opbergvakken
  • Soepele wieltjes
  • Telescopisch handvat op vier (!) hoogtes.

Minpunten van de Level8 Hegent Handbagage Luggage

Gebruiksgemak is subjectief. Wat ik een minpunt vind, is voor jou misschien geen enkel probleem. Persoonlijk vind ik de y-vormige spanriem iets minder handig. Hij houdt kledij weliswaar op zijn plaats, maar als je je kledij netjes en kreukvrij wil bewaren, dan berg je ze best op in het vak met ritssluiting.

  • De Y-vormige spanriem is minder multifunctioneel

Het verdict van de Level8 Hegent handbagage

Ik ga eerlijk zijn: de Level8 Hegent handbagage is voor mij een voltreffer. De Hegent is de ideale reispartner voor zowel zakenreizen als citytrips. De compartimenten bieden voldoende ruime om allerlei outfits voor meerdere gelegenheden mee te nemen, zonder je moet kiezen of inboeten. Bovendien is het design een echte eye catcher waar je stijlvol overal mee kan binnenkomen.

Je kan de Level8 Hegent handbagage kopen in de webshop van Level8. De koffer is verkrijgbaar in de kleuren Black, Navy en Gray. De koffer die in dit artikel getoond wordt, heeft de kleur Navy. Kijk zeker ook naar de sets, want die zijn voordeliger.

Over Level8

Level8 is een Amerikaans merk dat druk bezig is Europa te veroveren. Je ziet hun koffers steeds vaker opduiken. De koffers zijn steevast knap ontworpen zonder dat ze inboeten op comfort of gebruiksgemak.

Maar ook de service wordt bij Level8 hoog in het vaandel gedragen. Dat merk je meteen aan de snelheid waarmee de koffer geleverd wordt: al na een paar dagen staat de koffer voor je deur. Best sterk, voor een overzees merk.

De kers op de taart zijn de garantievoorwaarden van Level8. Om de hoogstaande kwaliteit te behouden, biedt Level8 levenslange garantie op productiefouten. Lees de voorwaarden hier na.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *