vliegtickets

8 Spotgoedkope vliegtickets voor januari

Waar vorige maand de bladeren nog van de bomen waaide heeft het afgelopen weekend hevig gesneeuwd! Gelukkig staan de feestdagen voor de deur, maar daarna begint misschien wel dé langste maand van het jaar: januari!

Gelukkig is ook deze maand hélemaal geschikt om er even tussenuit te gaan en dat doe je in januari met vliegtickets vanaf 10,- !

Brussel – Budapest: vanaf €10
Retour vanaf €20
Goulash eten met de ontzettend vriendelijke bevolking van dit land, terwijl je daarna gaat uitbuiken in het Szechenyi Baths: een gigantisch medicinaal kuuroord, wie klinkt dat nou niet als muziek in de oren?

Op de Gellertheuvel met uitzicht op de Donau. 😍 . #gellert #buda #budapest #hongarije #hungary #hu #libertystatue

Een bericht gedeeld door Sandra (@sannekedestoet) op

Charleroi – Bordeaux: vanaf €10
Retour vanaf €20
Bordeaux: Ook wel de compacte versie van Parijs genoemd. Tijdens een korte citytrip naar deze stad heb je genoeg tijd om verschillende musea en bezienswaardigheden te bezoeken, en ook mag een bekend wijntje hier niet ontbreken. Laat die vliegtickets maar komen!

Charleroi – Bari: vanaf €15
Retour vanaf €30
Deze innovatieve Zuid-Italiaanse stad is met haar Universiteit een echte studentenstad, en zoals dat hoort bij een studentenstad heeft Bari een bruisend nachtleven, goede restaurant en veel jonge mensen.

Brussel – Lissabon: vanaf €17
Retour vanaf €34
Binnen 1,5 uur zit jij al in deze Portugese hoofdstad. Shoppen tot je erbij neervalt in Rua Augusta, rij over de langste brug van Europa en met een beetje geluk kan je hier in januari zelfs op het terras zitten! En dat voor vliegtickets van nog geen 35euro hen én terug!

Charleroi – Athene: vanaf €22
Retour vanaf €44
Misschien wel de meest historische hoofdstad ter wereld: Athene. De vele bezienswaardigheden van deze stad bezoek je gemakkelijk met het efficiënte metrosysteem. 5 dagen onbeperkt gebruik maken van het metronetwerk kost je slechts €15

Charleroi – Istanboel: vanaf €46
Retour vanaf €88
Een wereldstad met duizenden jaren historie, een stad waar Azië en Europa samenkomen en een stad waar je, je culinaire ogen uit kunt kijken. Voor €46 ligt Istanboel aan je voeten!

İyi hafta sonları! 🤗 ☕ 🔆 — Have a good weekend! photo by @sezyilmaz

Een bericht gedeeld door @istanbul (@istanbul) op

Brussel – Miami: vanaf €168
Retour vanaf €336
De gemiddelde temperatuur in Miami bedraagt in januari 22 graden. Als je het durft kan je dus misschien zelfs een duik wagen op Miami Beach. TUIfly vliegt je voor €336 heen én weer naar de zonnige hoofdstad van Florida.

Happy Miami Art week! #miami #artbasel #artbaselmiami 📸 by @kevinmontello

Een bericht gedeeld door Miami Guide (@themiamiguide) op

Brussel – Shanghai: vanaf €202
Retour vanaf €404
Één van de grootste steden ter wereld en dé financiële hoofdstad van China. Slenter over een van de vele markten, bezoek de Yuyuan tuin en eindig op de ‘Bund’ boulevard waar je een adembenden uitzicht hebt over de skyline van deze miljoenenstad.

*Alle ticketprijzen zijn gebaseerd op enkel/retourvluchten tussen 1 t/m 31 januari 2017 via skyscanner.com

No Comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *