7 spotgoedkope vliegtickets voor mei

Mei, de maand waarin je nog kan reizen zónder al te veel gestoord te worden door medetoeristen. Met een beetje geluk heb je hele stranden voor jezelf, en ook zijn de temperaturen aangenaam voor een goed citytrip. Je hebt dan ook geen excuus om niét de deur uit te gaan, want dit doe je deze maand namelijk al met vliegtickets vanaf 17,-.

Brussel – Berlijn: vanaf €17,-
Retour vanaf €34,-
Berlijn: één van dé steden als het gaat om historie, een stad die ruw en glamoureus tegelijk is en beschikt over een bruisend nachtleven. Ook zorgt de maand mei ervoor dat het uitgestrekte (en toch wel grijze) Berlijn wordt opgevuld met prachtig groen! Voor 17,- lig jij bijvoorbeeld al in het Großer Tiergarten.

Brussel – Lissabon: vanaf €25,-
Retour vanaf €50,-
De stad die begin mei voor het eerste keer in de geschiedenis het Eurovisie Songfestival mag organiseren. Tijdens de weken in en om het songfestival worden door de hele stad verschillende evenementen georganiseerd zoals in het Euro Fan Café. Je kan natuurlijk ook ontsnappen aan alle Eurovisie gekte door het imposante MAAT museum te bezoeken of uit te waaien op het strand van Cova Do Vapor.

Charleroi – Skopje: vanaf €25,-
Retour vanaf €50,-
Macedonië heeft afgelopen jaren laten zien een erg interessante vakantiebestemming te zijn. Skopje verleent zich dan ook als prima citytrip voor de maand mei. Bezoek de grootste bazaar van Europa en combineer je reis bijvoorbeeld met het meer van Ohrid. Waar wacht je nog op?

Brussel – New York: vanaf €120,-
Retour vanaf €275,-
New York is uitgeroepen tot een van de beste fiets-steden ter wereld. Laat het nou zo zijn dat de maand mei Bike Month is in New York. Huur voor slecht 10 dollar een fiets voor 6 uur en fiets bijvoorbeeld door Central Park, naar het Vrijheidsbeeld of over de Brooklyn Bridge. New York ligt deze maand voor slechts 120,- aan je voeten!

Amsterdam – Faeröer eilanden: vanaf €125,-
Retour vanaf €250,-
Iets anders doen in mei? Sinds enkele maanden vliegt SAS vanuit Kopenhagen naar de afgelegen schapen-eilanden, beter bekend als de Faeröer eilanden. Een hele bijzondere eilandengroep met een eigen taal, eigen geschiedenis en een geheel eigen landschap. En zeg nou eerlijk? Hoeveel mensen kunnen nou zeggen op de Faeröer eilanden te zijn geweest?

Dusseldorf/Keulen – Windhoek: vanaf €180,-
Retour vanaf €360,-
Namibië wordt ook wel hét Afrika voor beginners genoemd. Wanneer je dan ook naar Namibië gaat begin je uiteraard je reis in Windhoek. Een stad met een bijzonder relaxte sfeer en vele Europese invloeden. Uiteraard mag je bekende hotspots zoals de Sossusvlei en Etosha National Park niet missen, en waarom zou je? Germanwings brengt je er voor slechts 180,- naartoe!

Amsterdam – Osaka: vanaf €181,-
Retour vanaf €375,-
De 3e stad van Japan: Osaka. Heb jij besloten dat jouw summerbody toch niets wordt deze zomer? Ga dan naar Osaka! Deze stad is dol op eten en ze hebben er hier zelfs een uitspraak voor: Kuidaore, wat eat-till-you-drop betekent, staat hier centraal! Culinair gezien zit je hier zeker aan het goede adres!

*Alle ticketprijzen zijn gebaseerd op enkel/retourvluchten tussen 1 t/m 31 mei 2018 via skyscanner.com.

One Comment
  1. waw – heel interessant !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *