goedkope vliegtickets

6 goedkope vliegtickets voor oktober

Oktober, we kunnen het misschien wel de maand noemen waarin de zomer officieel voorbij is. Maar niet getreurd: een prachtige winter staat weer voor de deur en bovendien brengt de herfst prachtige taferelen met zich mee. Oktober betekent voor kinderen en scholieren de herfstvakantie, die zich verleent als een prachtige week voor een citytrip. Gelukkig vallen er deze maand óók weer genoeg goedkope vliegtickets te scoren!

Charleroi – Wroclaw: vanaf 11,-
Retour vanaf: 21,-
Wroclaw wordt gezien als een stad die door ieder geliefd wordt. Bezoek Ostrów Tumski, wat Kathedraal Eiland betekent en verreweg het oudste deel van de stad is. Een mid-weekje Wroclaw is niet alleen voordelig wat de vlucht betreft, maar ook het dagelijkse leven in deze Poolse stad is ultra-goedkoop! Win win.

Charleroi – Barcelona: vanaf 15,-
Retour vanaf 31,-
Barcelona is een stad die bijna géén uitleg nodig heeft. La Rambla, Gaudi, Sagrada Familia, klassiekers die niet snel zullen vervelen. De stad is dan ook een perfect bestemming voor de maand Oktober. De zomertoeristen hebben de stad verlaten en ook zal je geen hoge temperaturen meer treffen. Barcelona: een stad die voor velen nooit zal vervelen: Ryanair brengt je er voor nog geen twee tientjes naartoe!

Brussel – Salzburg: vanaf 20,-
Retour vanaf 40
Salzburg: de stad van Mozart. Samen met Wenen misschien wel de beste citytrip-stad van Oostenrijk. Maar deze maand vlieg je niet naar Salzburg voor Salzburg, maar voor Oktoberfest. Weet jij tickets te scoren voor begin Oktober? Eurowings brengt je voor slecht twee tientjes naar Salzburg waarna je een ultragoedkope busverbinding naar München neemt om het laatste weekend van Oktoberfest mee te pikken, hét meest Duitse event van het jaar!

Charleroi – Rabat: vanaf 34,-
Retour vanaf €69,-
Rabat, de hoofdstad van Marokko. Een stad die vaak wordt overgeslagen in bijvoorbeeld een road-trip Marokko. Desalniettemin gaat de stad een grote transformatie door en heeft ze grootse plannen voor de toekomst. Zo moet bijvoorbeeld het hoogste gebouw van Afrika in Rabat komen te staan rond het jaar 2025.

Brussel – Dubai: vanaf 101,-
Retour vanaf 203,-
Dubai: the sky is the limit. Dubai is wellicht niet een stad die voor iedereen weggelegd is. Een oase aan rijkdom en luxe midden in de Sahara. Toch is het een stad die met geen enkele andere te vergelijken is. Misschien ligt Dubai in eerste instantie niet hélemaal op je pad, maar een kijkje nemen is die 200,- zeker wel waard.

Brussel – Mumbai: vanaf 202,-
Retour vanaf 399,-
Eind Oktober vindt het Diwali festival plaats in Mumbai. Voor India het evenement van het jaar. Ter ere van Hindu god Rama worden overal in het land lichtjes opgestoken, Diwali festival betekent dan ook lichtjesfestival. Dit licht verwelkomen in het leven gaat gepaard met goed eten, saamhorigheid en veel vuurwerk. Een echte ervaring tijdens je India-reis. Voor slechts 399,- heb je al een retour-trip te pakken!

*Alle ticketprijzen zijn gebaseerd op enkel/retourvluchten tussen 1 t/m 31 Oktober 2018 via skyscanner.com

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *