11 goedkope bustickets voor de zomer

Augustus, de maand van zomervakantie, warme temperaturen en wellicht een tropische vakantie. Vele mensen plannen ver van te voren hun jaarlijkse vakantie, die dan vaak plaatsvindt in Augustus. Dit artikel is dan ook speciaal voor alle mensen die wel werken deze zomer, maar er tóch een weekend tussen uit willen.

Over de Flixbus
Tegenwoordig zie je ze overal: de gifgroene bussen van Flixbus. Deze busmaatschappij brengt jou voor geen geld naar waar je maar wil.

Het populaire busbedrijf dat zich in slechts 7 jaar internationaal op de kaart heeft weten te zetten, loopt zo goed dat het zelfs sinds 2 maanden in Amerika actief is. Flixbus is een bedrijf waar we zonder meer niet meer langs kunnen. En waarom ook niet? Het is goedkoop, het is comfortabel en het is meer ecologisch dan vliegen. Bovendien hebben ze sterke wifi aan boord. Pluspunt!

Deze maand gaan we het dan ook niet hebben over goedkope vliegtickets, maar over goedkope bustickets! Waar ga jij naartoe deze zomer?

Antwerpen/Brussel – Luxemburg
Vanaf: 10,99€
3 keer per dag brengt Flixbus je van Antwerpen naar Luxemburg, de hoofdstad van een van ’s werelds kleinste landjes!

Antwerpen/Brussel – Parijs
Vanaf: 9,99€
Een weekend Parijs is nooit een slecht idee, zeker niet wanneer Flixbus zelfs direct naar Parijs vertrekt vanaf Gent, Brugge, Brussel, Antwerpen, Luik, Charleroi en Namen.

Antwerpen/Brussel – Dordrecht
Vanaf: 6,99€
Deze prachtige stad welke officieel dé oudste stad van Holland is licht slechts op 1 uurtje rijden van Antwerpen, dus voor 6,99,- kun je zelfs van een zonnig terras gaan genieten in Dordrecht!

 

Antwerpen/Brussel – Keulen
Vanaf: 8,99€
Keulen: de 4e stad van Duitsland. Flixbus is een Duits bedrijf, waardoor er dagelijks vele bussen richting de Duitste grens gaan. Zo gaan er iedere dag een tiental bussen vanaf Brussel naar Keulen vanaf slechts 8,99,-.

En om ineens vooruit te denken:  boek ineens je ticketje voor deze winter en ga naar de kerstmarkt van Keulen!

 

Presents: * Artist: @cologne_view 📸 * Location: City of Cologne, Central Station 🌆 * Selected: @colognegraphy ✔️ * Genießt diese wunderschöne Atmosphäre ❤️ _____________________________ Congrats to you @cologne_view 🏅😍 Amazing Shot!! 📸💥 _____________________________ Pay a visit to their page to see more of their talented work! 🔝 For a chance to be featured tag #colognegraphy ! × * * * * * * * * * × ✔️ #repost #kölnerdom #sunset #homeiswherethedomis #innenstadt #kölle #urbanromatix #ourmoodydays #nrwinbildern #streetphotography #köln #visitgermany #travelgram #cologne #thisiscologne #getoutside #urbanphoto #gramslayers #köllefornia #thediscoverer #justgoshoot #visualambassadors #amazing #igersgermany #liebedeinestadt #shotzdelight #way2ill #koelnergram

Een bericht gedeeld door CologneGraphy 🔴⚪ | Tolga (@colognegraphy) op

Antwerpen/Brussel – Groningen
Vanaf: 12,99€
Groningen is dé studentenstad van Noord-Nederland en met name met lekker weer stromen de terrasjes vol. Weekend ertussenuit? verblijf in een Bed & Breakfast en ga bijvoorbeeld wadlopen in de Waddenzee!

Antwerpen/Brussel – Bremen
Vanaf: 18,99€
Bezoek de Hanzestad Bremen, deze artistieke stad is een broeiplek voor creatieve jongeren. Drink goede Duitste biertjes voor lage prijzen en in deze zomermaanden heb je uiteraard kans op goed weer!

Antwerpen/ Brussel – Barcelona
Vanaf: 19,90€
Barcelona: een stad die weinig uitleg nodig heeft. Tapas, Ramblas, Gaudi, Barcelona is niet voor niets de favoriete city-trip bestemming onder Europeanen! Flixbus brengt je er voor geen geld naar toe!

Antwerpen/Brussel – Basel
Vanaf: 25,99€
Basel is een van de enige steden die op de grens ligt van 3 verschillende landen. Met haar jaarlijkse ART Basel festival trekt de stad vele bezoekers! vanaf Brussel en Luik brengt flixbus je er voor 25,99 naartoe!

Brussel – Kopenhagen
vanaf: 38,90€
Wat een weekend in Kopenhagen wellicht zo leuk maakt, is de geweldige sfeer die in de stad hangt. Kopenhagen heeft een ontzettend relaxte sfeer. Het is dan ook niet voor niet dat Kopenhagen jaarlijks een van de grooste Jazz festivals ter wereld organiseert. Helaas is Kopenhagen’s Jazz festival net geweest, maar misschien iets voor volgend jaar?

Antwerpen/Brussel – Boekarest
vanaf: 69,99€
Trendy cafe’s, de vele parken en een bruisend nachtleven. Boekarest is zonder meer een bestemming die door vele toeristen onderschat wordt. Wist je dat het parlementsgebouw van Boekarest qua oppervlakte het grooste gebouw van Europa is? Boekarest is ultra-goedkoop wat ervoor zorgt dat een midweekje Boekarest makkelijk te betalen valt!

Antwerpen/Brussel – Overal!
Vanaf 99€
Naast zijn gebruikelijke bestemmingen heeft Flixbus ook een Interflix ticket. Dit betekent dat je voor 99€ vijf Flixbus tickets naar 5 verschillende Flixbus bestemmingen kunt kiezen!

Europa ligt aan je voeten!

No Comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *