Travelto

website and branding

Travelto

Travelto is een jonge onderneming gespecialiseerd in internet en multimedia, met als voornaamste aandachtsgebied reizen en vakanties. Zo zijn we Vakantie Wegwijzer, een initiatief van Travelto, gestart om duidelijke en onafhankelijke informatie over diverse vakantiebestemmingen te geven. Reishonger is een blog vol inspirerende artikelen voor avontuurlijke reizigers, waar we je aanmoedigen écht buiten je comfort zone reizen! CruiseReizen is daarentegen een heel informatieve site voor zowel cruisefanaten als first-time cruisers. Op Travel Nature laten we je ter inspiratie kennismaken met de mooiste nationale parken ter wereld in een handig overzicht. WintersportLife is hét online magazine voor wintersporters en ons nieuwste project is HolidayHackers, waarbij onze spionnen dagelijks het beveiligingssysteem van verschillende reisorganisaties kraken.

Tabs

CruiseReizen.eu is een website waar niet alleen cruiseliefhebbers hun hart kunnen ophalen, ook first-time cruisers kunnen er allerlei handige artikelen vinden! Daarnaast proberen we een mooi aanbod van betaalbare cruises te tonen.
Reishonger is dé site waar je als avontuurlijke reiziger wilt kijken voor inspiratie. De site is verboden voor massatoeristen. Reishonger is hét online reismagazine voor reislustigen, backpackers en wereldreizigers, met actueel nieuws, handige tips en reisadvies.

Geheime projecten

Click to open!
Welkom bij ons nieuwste project: HolidayHackers! Wij hacken reisorganisaties. Onze spionnen zijn al begonnen met het kraken van de beveiligingssystemen. Wanneer en hoe we deze informatie zullen lekken, dat maken we binnenkort bekend!
Click to open!
Hidden content

Wil je meer informatie over onze nieuwe projecten, of een bijdrage leveren? Neem contact met ons op!

Reisgerelateerde websites

Waar het ooit allemaal begon met één simpele, in plat html opgemaakte website, genaamd Vakantie Wegwijzer, beheren we inmiddels een uitgebreid netwerk aan websites en startpagina’s. Het idee om een grote vakantiestartpagina te bouwen, gebaseerd op informatie van en voor reizigers, bestond al enige tijd. Maar nadat een aantal vakantieliefhebbers en webdesigners hun krachten bundelden kwam in juli 2008 de website VakantieWegwijzer.com van de grond. Een site waarbij we streven elke reiziger of vakantieganger op weg te helpen in zijn zoektocht naar informatie en inspiratie.

Het volgende project waar we via André Gussekloo in 2010 inrolden was Reishonger. André is een digitale nomade en geïnspireerd door het boek The 4-Hour Work Week houdt hij een blog bij over deze grenzeloze levensstijl.