Reishonger

dream • explore • discover

Reishonger

Op Reishonger delen we onze reisverhalen uit alle windstreken, van eilandhoppen met een zeiljacht in Fiji, backpacken door Vietnam, rondreizen door Cuba, stedentrips naar Essaouira, tot onze eigen trouwerij op Bali. Verder proberen we veel praktische reistips te geven, gebaseerd op onze eigen reiservaringen. Van tips over hotels en restaurants tot informatie over toltarieven en winterbanden.

Natuurlijk maken we ook plaats voor actueel reisnieuws en bijzondere gebeurtenissen in de reiswereld. Als jij zelf ook die constante reishonger voelt en er niet bang voor bent om buiten de gebaande paden te gaan, is dit blog echt iets voor jou!

Tabs

De site wordt de laatste jaren steeds bekender onder reizend Nederland, en inmiddels schrijven er 15 reisfanaten voor Reishonger! We blijven altijd op zoek naar jong schrijf- en reistalent.
Per jaar nemen we deel aan zeker 25 persreizen. Zoiets is altijd fantastisch! Je slaapt op fantastische plekjes, ontmoet bijzondere mensen, en eet de heerlijkste gerechten. Werkelijk alles wordt uit de kast gehaald om je het beste van het land te laten zien 😉 En wat is er mooier dan van je hobby je beroep te maken?

Met de tijd mee

Click to open!
Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws: Reishonger zal dit weekend in een nieuw jasje gestoken worden!
Click to open!
Qua vernieuwen van de huisstijl hebben we ons al aardig georiënteerd en veel ideeën zijn de revue gepasseerd, maar nog niks waarvan we zeggen… wauw, dit is het! Het gaat om beeldmerk, logo, visitekaartje en typografie. Heb jij ideeën? Laat het ons weten!

Wil je meer informatie over onze nieuwe projecten, of een bijdrage leveren? Neem contact met ons op via info @ reishonger.nl!

Altijd al reishongerig geweest

Martijn en Dionne in Nieuw-Zeeland
Wij zijn altijd al erg reislustig geweest, maar pas de laatste jaren komt het echt van reizen. Eerder hebben we, los van elkaar, wel wat tripjes in Europa gemaakt, maar nu moet de hele wereld eraan geloven. Van de kolossale wolkenkrabbers van New York, Hong Kong en Singapore tot de ongerepte stranden van Haïti, van luxe cruisen in het Caribische gebied tot rondtrekken op de onbewoonde eilanden van Fiji, van bergen beklimmen in Nieuw Zeeland tot duiken tussen de haaien in Thailand; het reisvirus heeft ons te pakken en zal ons nooit meer verlaten.

Hoe het is om te leven vanuit een backpack en bijna non-stop voor je job de wereld rond te reizen? Heerlijk! Wij doen het na meer dan acht jaar nog steeds met veel goesting!

Reisdromen
Martijn’s grootste reisdroom is Antarctica. Verder staat een trekking in Nepal hoog op zijn bucketlist! Dionne heeft er ook wel een paar; de Filipijnen, Colombia… oh en surfen op Hawaï, duiken in Belize, een vulkaan beklimmen in Papoea-Nieuw-Guinea, euhm… deze lijst is lang, haha! Dat wordt dus lotjes trekken 😉