Trotter 48

Wedstrijd: win een Trotter 48 reisgids

Het is weer tijd om het een en het ander weg te geven. Deze keer: een Trotter 48 reisgids naar keuze. Waarom mag ik dat weggeven? Ah, dat is het privilege van een Trotter Ambassadeur.

De Trotter 48 reisgidsen zijn een variatie op de bekende Trotters uitgegeven door uitgeverij Lannoo. In tegenstelling tot de gewone Trotters, richt de Trotter 48 zich op citytrips. Het idee is dat je een stad ziet in 48uren, vandaar dus de naam.

Trotter 48

Een handige reisgids op zakformaat: de Trotter 48.

Een stad op zak
Ik heb zelf de Trotter 48 Praag. Je weet wel, voor wanneer ik eindelijk eens in Praag geraak. En om een beetje bij weg te dromen.

Het is een stevig klein boekje, met een felgele kaft. Een beetje het formaat van een notitieboekje. Net zoals zijn grote broer , heeft de Trotter 48 een duidelijke structuur. Hoofdstukken zijn opgedeeld in thema’s, zoals wat je zeker niet mag missen, slapen, eten, en de belangrijkste bezienswaardigheden. De tekst is opgedeeld in hapklare stukken, en vergezeld van kleurenfoto’s. Er zit zelfs een stadsplattegrond bij, waarop de belangrijkste hotspots aangeduid zijn.

Je vindt alles wat je nodig hebt om je reis te plannen, en wat je kan doen eens je ter plekke bent. En dat in zakformaat. Wreed handig.

Trotter 48

Handig in je handtas of rugzak. Of binnenzak, want hij is echt mini.

Mooi
En ja, ik weet dat dit eigenlijk minder belangrijk is, maar het kleine Trottertje is ook gewoon mooi. In felle kleurtjes en een soort rubberachtige kaft, die je gewoon goesting doet krijgen om er in te bladeren.

Een mens wordt daar blij van.

En nu winnen!
Zin om zelf een Trotter 48 naar keuze te winnen? Kei tof. Meedoen is poepsimpel. Laat ons in de comments van het artikel weten dat jij wil winnen. Laat ook je mailadres achter, zodat we je gemakkelijk kunnen bereiken. Bezorgd om je gegevens? Je kan in onze privacy verklaring lezen wat we met jouw gegevens doen.

Je kan deelnemen vanaf het publiceren van dit artikel tot vrijdag 22 juni 2018, 14u. ’s Avonds maken we de winnaar bekend op onze facebookpagina. De winnaar krijgt ook een mailtje toegestuurd. Reageert de winnaar niet voor woensdag 27 juni, dan gaat de prijs naar de volgende deelnemer. De prijs wordt naar de winnaar thuis gestuurd.

Trotter 48

Elke Trotter 48 heeft een handige uitvouwbare kaart.

13 Comments
 1. Ik wil er graag eentje winnen naar Kopenhagen! Fingers crossed

 2. Een citytrip naar Berlijn zie ik wel zitten!

 3. Oslo zou zooo cool zijn. En nog mooier met een Trotter48!

 4. Een Trottertje om bij weg te dromen,
  maar waar zou ik het liefst nog komen ?
  Een trip naar Kopenhagen
  is wat mij nog kan behagen,
  Met de fiets van ‘t centrum naar de rand
  of op zwier in de parken, dat lijkt me heel plezant
  Dus stuur je mij met dit boekje op reis,
  dan lijkt me dat gewoon bangelijk wijs!

 5. Oeoeoeoe!!! Dat zou megacool zijn voor deze op-trotter!!! Ik stel me graag kandidaat 🙂

 6. Oeoeoeoeoeoeoe! Dat zou zeer welkom zijn voor deze op-trotter!!! Ik stel me graag kandidaat! 😉

 7. Ik wil wel eentje van Stockholm! 🙂

 8. Wij willen heel graag Berlijn eens gaan verkennen, zonder kindjes 😉

 9. Ik zou wel eens de eigen hoofdstad verkennen met de Trotter Brussel.

 10. Ik zou er wel ééntje willen van Lissabon, we gaan Portugal verkennen met de auto deze zomer en natuurlijk kunnen we Lissabon niet overslaan.

 11. Na een poosje reizen “in de wereld” wordt het tijd om Oost-Europa eens te ontdekken. Een dichtbijvakantie met de trein, naar Wenen, Praag of Boedapest … keuze te over!

 12. Heel graag! Misschien kunnen jullie me dan een verrassing opsturen. Dan hoef ik ineens niet meer te kiezen welke van alle mooie steden ik nu als volgende doe. Klaar om mijn scratchmap weer wat bij te werken. #wanderlust

 13. Leuk idee! Ik zou graag een trotter willen winnen voor Wenen. Zou van pas komen als cadeautje voor mijn ouders deze zomer! 😉 Toi toi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *