Wat gebeurt er nu

Wat gebeurt er nu?

Een jaar geleden startte ik met een maandelijks overzicht: wat gebeurt er op Reisgoesting, en wat gaat er gebeuren. Een toffe rubriek, die nu stilaan aan vernieuwing toe is. Wat gebeurt er nu op Reisgoesting?

Afgelopen maand
Deze maand hielden we het redelijk rustig op Reisgoesting. Er stond maar één reisje op het programma: onze blogger Morwen reisde naar Oostenrijk, voor een heuse les in wijnproeven. Je vindt haar foto’s alvast op onze Instagram, en haar artikel komt er snel aan.

Het einde van een rubriek
Zoals al gezegd, is dit de laatste keer dat ik jullie een maandelijks overzicht ga bezorgen. Of toch tenminste in deze vorm. Ik speel al een tijdje met het idee een nieuwsbrief uit te werken, maar dat staat momenteel nog in zijn kinderschoenen. Ik hou je op de hoogte!

Goedkope vliegtickets
Misschien had je het al opgemerkt, maar ook de vaste rubriek van onze blogger Simon gaat intussen al een mooi jaartje mee. Hoog tijd om die op te waarderen, vond hij. En dus is Simon momenteel druk aan het werk om jullie een nieuwe, maandelijkse rubriek met super toffe tips te geven.

Wat het gaat worden, is nog niet helemaal zeker. Maar je kan er zeker van zijn dat je, net zoals bij zijn eerdere rubriek goedkope vliegtickets, maandelijks dé beste tips verzamelt voor jou.

De eerste editie komt in november online. Hou ons dus maar in de gaten!

Komende maand
Het eindejaar is in zicht. Er staat voorlopig maar één reisje op het programma: een bezoekje aan de Vlaamse Ardennen, ofte het Wandelwalhalla. Een echt herfstweekend, met wandelingen en wild en jenever. Ik kijk daar al zo hard naar uit!

De mooiste Instagramfoto
En dan nog, tenslotte, zoals elke maand, onze mooiste Instagram foto.
Deze foto werd gemaakt door mijn collega’s tijdens mijn reis naar Finland in september. Terwijl het hier nog super warm was, zag je ginder al de eerste tekenen van de herfst. Héérlijk!

No Comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *