Juni

Wat gebeurde er in juni

Zijt ge nu weeral weg? Ja. Juni is nogal druk met momenten, dus ik was dikwijls weeral weg. Dat heb je misschien gemerkt omdat de sociale media wat minder vlot ging. Maar ik hoop vooral dat je het merkt aan alle mooie foto’s die we de laatste weken gepost hebben. Dit is wat wij van Reisgoesting deden in Juni.

Onderweg
De laatste weken reisde de redactie van Reisgoesting naar Stein en Amersfoort in Nederland, het Noorse Trøndelag, en de bergregio Silezië in Polen. Van de reis naar Stein vind je intussen al foto’s en een artikel online, maar op de andere is het nog even wachten. Al heb je misschien al wat foto’s gezien op de Instagrampagina?

Juni

Wanneer niks je gelukkiger maakt dan reizen.

Op Reisgoesting
Het doel van Reisgoesting blijft natuurlijk je inspireren om zelf die droomreis te maken. Om dat doel te bereiken doen wij onze uiterste best de meest inspirerende artikels te publiceren.

Per uitzondering had Simon het te druk voor het schrijven van zijn maandelijks tips voor goedkope vliegtickets, en dus nam ik het van hem over met een artikel over de goedkoopste treintickets voor de zomer. Dat artikel bleek opmerkelijk populair, dus ik denk dat we daar in de toekomst wel meer mee gaan doen. Er zit een zekere charme in het reizen per trein, vind je niet?

Ook kon je deze maand weer iets winnen. Dat doen wij eigenlijk graag, dingen weggeven. En dus was het weer een plezier voor ons om de gelukkige winnaar een Trotter 48 cadeau te doen. Niet gewonnen? Geen stress, in juli staat er weer zo’n winactie op het programma.

En, na de eerste foto’s, kon je het eerste artikel over mijn reis naar Sint Maarten lezen. Een reis die, dat moet ik toch echt toegeven, een enorme indruk heeft nagelaten op mij.

Sint Maarten

Zo veel kleuren blauw! En dan dat effen strand. Nog nooit zag ik dit in het echt.

Volgende maand
In juli kan je weer inspirerende artikels verwachten. Onze redacteurs reizen ver en veel de komende maand. Liechtenstein, Firenze, Zwitserland, De Vlaamse Ardennen, Bulgarije, Macedonië, Kosovo en Albanië: het staat allemaal op het programma deze maand.

Stilzitten, da’s niks voor ons.

De beste instagramfoto
Eigenlijk wel grappig. De foto’s die deze maand op onze Instagram verschenen, waren foto’s van plaatsen over de hele wereld. En toch was de meest populaire foto er eentje van Lier. Soms moet je het niet te ver gaan zoeken, toch?

No Comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *