Juli

Wat gebeurde er in juli

Traditioneel is juli niet zo’n drukke maand voor reisbloggers en dus neem ik in de zomer graag de tijd om zelf te reizen, met Manlief en vrienden. Vreemd dus dat ik dit jaar toch drie bestemmingen had in juli. Druk druk druk!

Waar waren we
Naast een supergezellig weekendje weg in de Vlaamse Ardennen, waarover ik jullie al uitgebreid heb verteld, reisde ik ook door de Alpen. Daar stopte ik bij in de dwergstaat Liechtenstein, omdat ik al lang nieuwsgierig was hoe het daar was, en in Davos – Klosters in Zwitserland.

Afgelopen weken kon je ook genieten van de live reportage van Sarah, die naar Schotland reisde. Sarah is veruit de beste fotografe in ons team, en zij koos er deze keer dan ook voor om niet te schrijven, maar elke dag van haar reis een foto op Instagram te plaatsen. Denk je dat Schotland wel iets voor jou is? Of zoek je nog een reden om er heen te reizen? Ga snel een kijkje nemen, Sarah’s foto’s overtuigen je wel.

De andere bloggers in ons team bleven gezellig thuis en genoten van de warmte in ons Belgenlandje. Maar niet Marie, zij reisde door Bulgarije, Macedonië, Kosovo en Albanië. Hoe dat liep, horen we ongetwijfeld snel. En geloof mij, ik ben even nieuwsgierig als jij.

Lees nu op Reisgoesting
Terwijl wij vrolijk half Europa afschuimden, bleven we interessante artikels plaatsen op Reisgoesting. Deze maand las je onder andere over mijn bezoek aan Trøndelag, en iets met muskusossen. Je las ook over mijn reisje naar Silezië, en Marjoleins bezoek aan Amersfoort.

Zoals elke maand kregen jullie ook een artikel van onze Simon, deze keer over de goedkoopste bustickets voor de zomer. En we gaven ook voorlopig voor de laatste keer een Trotter weg.

Komende maanden
In augustus blijf ik even thuis. Ja, ik ben dol op reizen, maar soms is het ook vermoeiend. Bovendien heb ik wat tijd nodig om al die foto’s en teksten te verwerken en om te toveren in boeiende artikels. Maar vanaf september begint het reizen weer! Hiphoi!

Natuurlijk probeer ik, naast reisverhalen, ook handige tips mee te geven op Reisgoesting. Daarom zal je de komende maanden ook nog artikels terugvinden over reismateriaal, zoals de handige reistassen van Thule.

De populairste foto van Instagram
Gezien Sarah zo veel prachtige foto’s op Instagram plaatste, is het niet verrassend dat de meest populaire foto van deze maand er eentje van haar is.
Geniet van deze prachtige foto, genomen op het eiland Skye – waar ik kei toevallig al kei lang naartoe wil – van de rotsformatie die bekend staat als Old Man of Storr.

No Comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *