Wat gebeurde er in januari?

Weer een maand voorbij, dus tijd om te vertellen hoe het gaat met Reisgoesting, en wat wij zoal hebben uitgestoken in januari.

Het antwoord daarop: niet heel veel. Allez, we hebben natuurlijk niet stilgezeten, maar er waren in januari geen reisjes gepland, en dus zijn we de hele maand thuisgebleven. Dat mag ook al eens. Staycation, iemand?

De Beurs
Waar hield ik mij dan die hele maand mee bezig? Wel, met het vakantiesalon. Je hebt daar natuurlijk al van gehoord, want de afgelopen weken heb ik onze facebookpagina werkelijk gespamd met allerlei nieuws over het Vakantiesalon.

Het was de allereerste keer dat er bloggers werden uitgenodigd op het Vakantiesalon en dat was dus een beetje zoeken. Ik kan niet echt zeggen dat het een onverdeeld succes was, maar het was wel heel leuk om de Belgische blogger-collega’s te leren kennen, en mensen te vertellen over Reisgoesting.

Onze stand op het vakantiesalon. Best wel kaal, als je het zo ziet zonder mensen er in.

Ik mocht ook een fikse trekrugzak gevuld met reisboeken weggeven aan een bezoeker van het Vakantiesalon. Cadeautjes uitdelen is altijd leuk, vind ik. Winnaar Ellen kan haar prijs snel verwachten.

Deze maand op Reisgoesting
Ook in januari kon je rekenen op twee nieuwe, inspirerende artikels per maand. Jullie hebben al de foto’s van mijn reis naar Peru gezien, maar deze maand kwamen ook de eerste twee artikels over Peru online: je vind ze hier en hier.
En natuurlijk deed Simon ook in januari weer zijn best om de goedkoopste vliegtickets voor de maand februari op een rijtje te zetten.

Daarnaast kwam er ook een nieuwe review online, die tot stand kwam na een samenwerking met Decathlon. Kijk hier voor dat artikel.

Reisboeken en nog meer reisboeken
Herinner je de wedstrijden in samenwerking met uitgeverij Lannoo nog? Vorig jaar gaven we op regelmatige basis reisboeken weg. En ik ben blij om jullie te vertellen dat we daar dit jaar vrolijk mee doorgaan. Ik kan nog geen datums noemen, maar ik heb al wel de eerste reisboeken onder ogen gekregen en er zitten weer pareltjes tussen.

Dus, zin om een reisboek te winnen? Dan Reisgoesting ook in 2018 dé website waar je moet zijn. Meer info volgt!

win een reisboek

Yes! Nieuwe reisboeken!

Instagram
En dan rest er mij enkel nog onze populairste foto op instagram van januari. Ik vind dat wel tof, want instagram is een beetje mijn stokpaardje van onze sociale media. Ik fotografeer namelijk wel graag, en dan is instagram de ideale manier om die foto’s de wereld in te sturen.
Deze foto maakte ik in april afgelopen jaar, terwijl ik door IJsland reisde.

Volg jij ons al?

No Comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *