Het Vakantiesalon 2018 in Antwerpen

Deze week vindt het vakantiesalon van Antwerpen plaats. Tientallen exposanten van de reisbranche onder één dak, en Reisgoesting is er bij. Kom eens een kijkje nemen op zaterdag 27 januari. We hebben van alles gepland!

Ja, dit is de allereerste keer dat het vakantiesalon in zee gaat met bloggers. Dat wil zeggen dat het voor iedereen nog een beetje zoeken is naar die klik. Ook voor mij. Ik ben namelijk gewend om naar beurzen te gaan, niet om er zelf te exposeren. Beetje vreemd gevoel, dat kan ik je wel zeggen.

Maar, de afgelopen maanden heb ik er hard aan gewerkt om toch het een en het ander te voorzien. Dit kan je verwachten van Reisgoesting op het vakantiesalon.

Winnen!
En laat ik ineens beginnen met het plezante nieuws: bezoekers van de Reisgoesting-stand maken kans om een super toffe prijs te winnen. Ja, je leest dat goed, wij geven een Forclaz Air+ 30 liter trekrugzak weg. Bovendien zal de rugzak gevuld zijn met een reeks reisboeken van uitgeverij Lannoo. Top!

Win de Forclaz Air+ 30 liter trekrugzak gevuld met reisboeken.

Het volledige spelreglement vind je terug in de Reisgoesting-stand en op onze facebookpagina op zaterdag 27 januari. Deelnemers gaan automatisch akkoord met het spelreglement.

Saal Digital
Voor het vakantiesalon ging ik met Reisgoesting een samenwerking aan met de drukker Saal digital. Deze drukker biedt een prachtige lijn fotoboeken, wanddecoratie en verschillende fotocadeaus aan. De kwaliteit is top, de levering lekker snel.

De Reisgoesting-stand zal aangekleed worden met wanddecoratie en een fotoboek van Saal Digital.

Praktische info
Het vakantiesalon vindt plaats van donderdag 25 januari tot en met zondag 28 januari in Antwerpen in de Antwerp Expo. Openingsuren zijn dagelijks van 10u tot 18u. Op donderdag blijft het vakantiesalon open tot 20u. Tickets kosten 10euro aan de kassa. Van vrijdag tot en met zondag is er gratis toegang vanaf 16u.

Gedurende de gehele tijd van het vakantiesalon zullen er bloggers in de bloggerscorner zijn. Maar, wij van Reisgoesting zijn alleen aanwezig op zaterdag 27 januari. Je kan ons vinden in de bloggerscorner:  hal 4, stand 4800.

Kom even dag zeggen
Maar het allerbelangrijkste? Ik hoop jullie, onze lezers, eens te mogen ontmoeten. Kom je naar het vakantiesalon, kom dan zeker eens dag zeggen bij de Reisgoesting-stand. Ik zal er zijn en ik ben niet moeilijk te herkennen: een kort meisje met een grote lach.

Voila, een fotootje om het jou gemakkelijker te maken mij te herkennen.

No Comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *