Las Vegas

luxe in las vegas

Las Vegas. De stad waar iedereen – op zijn minst een beetje – nieuwsgierig naar is. De luxe, de lichtjes, de onvoorstelbare shows. In Las Vegas draait het om decadentie. En om het geld dat gaat rollen, natuurlijk.

De zogenaamde Sin City is vooral beroemd om zijn casino’s, zijn shows en de luxueuze hotels. De stad is een fantasie die realiteit is geworden. En iedereen kan er van genieten. Voor de juiste prijs, natuurlijk.
Wil je luxueus logeren, dan ben je in Vegas op de juiste plaats. Naast een hele rits standaard kamers, bieden de tophotels ook suites en zelfs appartementen aan. Suites met meer badkamers dan slaapkamers, met een eigen butler of met een privé zwembad. Neem mee een kijkje achter de schermen, dit zijn de drie meest luxueuze kamers in Las Vegas.

Las Vegas

Al die lichtjes!

Caesar’s Palace – The Nobu Villa

Het Caesar’s Palace is misschien wel het meest gekende hotel van Las Vegas. Niet vreemd dus dat hun suite aan de top van het lijstje staan. The Nobu Villa is de enige rooftop suite van het hotel en kijkt over The Strip.
In de Villa geniet je van drie slaapkamers en evenveel badkamers, een goed gevulde bar, muziek naar wens en een zen garden. Je maaltijden worden geserveerd door de Nobu chefs. Op het Sky Deck terras geniet je van een uniek uitzicht over Las Vegas. Het prijskaartje van deze ervaring? Meer dan 31.000euro per nacht.

The Palazzo – Presidentiële suite

De presidentiële suite van The Palazzo, dat deel uitmaakt van The Venetian Hotel, heeft een oppervlakte van 620m². In die ruimte vind je onder andere een bureau, formele eetkamer, drie tot vier slaapkamers en flatscreens in elke slaap- en badkamer. Je kan gebruik maken van een massagekamer, een fitnesskamer en een jacuzzi op het balkon. Er staat 24/24 een butler tot jouw beschikking, en je rijdt van en naar de luchthaven in een limo.
Voor dit alles betaald je bijna 22.500euro per nacht.

MGM Grand – Skylofts

Het concept Skylofts, in het hotel MGM Grand, draait om design, sfeer en een ongeëvenaarde luxe. De Skylofts zijn verkrijgbaar met één tot drie slaapkamers en bevinden zich op de twee bovenste verdiepingen van het hotel, wat natuurlijk een schitterend uitzicht garandeert. Gasten genieten van een persoonlijke butler en gratis transfers tussen het hotel en de luchthaven. Er staat zelfs iemand tot je beschikking om je koffers te helpen in- en uitpakken.
Natuurlijk betaal je flink wat voor een nachtje in de suites. Prijzen kunnen oplopen tot bijna 9000euro voor een nacht.

Nieuwsgierig naar meer luxueuze suites in Las Vegas? Op deze infographic lees je meer over welke suite het meeste waar biedt voor zijn geld, en welke dingen je kan verwachten.

Las Vegas

Hier, in Sin City, is alles mogelijk.

Goedkoop naar Las Vegas

Hoe heerlijk het ook is om achter de schermen te piepen, logeren in zo’n suite is niet voor iedereen weggelegd. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je Las Vegas niet kan bezoeken. Naast al die exclusieve en dure suites, vind je meer dan genoeg betaalbare kamers in dezelfde of andere hotels. En ondanks zijn reputatie, kan je Las Vegas relatief goedkoop bezoeken.

Ga je van The Strip af, dan wordt Las Vegas ineens zoals elke Amerikaanse stad. Neem de bus om de stad te doorkruisen en ga lekker shoppen, uit eten of slenter door de stad. Neem wel genoeg water mee, want het kan er bloedheet worden.

Wat te doen in Las Vegas

Het lijkt wel alsof Sin City enkel en alleen om gokken en luxueuze hotels draait. Maar dat is niet zo. Er is meer dan genoeg te doen en te zien voor wie de goktenten achter zich wil laten.

Trek de natuur is: Las Vegas is omringd met schitterende natuurparken. Bezoek Death Valley of de Grand Canyon. In het bijzonder de Grand Canyon, met de Colorado rivier, is een bezoek waard. Om nog maar te zwijgen van Antelope Canyon.
Ga je de natuur in, neem dan voldoende water mee. Voorzie ook genoeg te drinken voor je auto, want je wil niet in panne vallen in de verzengende hitte.

Ga naar Downtown Las Vegas: de oude stad, die volgens sommige een ware brok geschiedenis is en volgens andere niets meer dan vergane glorie, is absoluut een bezoek waard.

Bezoek een Wedding Chapel: de Wedding Chapels in Las Vegas zijn even berucht als beroemd. Plaatsen waar je, als je over de nodige papieren bezit, in een handomdraai kan trouwen.
Ik ben al getrouwd. Helaas. Want eigenlijk vind ik het wel iets hebben, zo’n Las Vegas huwelijk in zo’n Wedding Chapel. Misschien doen ze ook wel huwelijks-hernieuwingen.

Geniet van de shows: entertainment genoeg in Las Vegas. Of je nu kiest voor een gratis show zoals de fonteinshow van The Bellagio, of van de prestigieuze shows zoals die van Cirque du Soleil, je vindt echt wel iets naar jouw smaak.

Las Vegas

Antelope Canyon bezoeken is een must voor wie Las Vegas bezoekt.

No Comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *