Hotel Awards

Dit zijn de beste hotels van 2018

Overnachten in de beste hotels: dat klinkt goed, toch? We struinen allemaal wel eens het internet af op zoek naar hét hotel die het best bij onze wensen past. Deze zoektocht kan makkelijker, dankzij de Hotel Awards van HotelSpecials. En je weet dat je bij de winnende hotels zeker en vast goed zit, de prijzen zijn namelijk uitgereikt op basis van de beoordelingen van de klanten.

Het beste hotel van België

Martin’s Klooster in Leuven. Dat is het beste hotel van België. Dankzij de uitstekende beoordelingen en een algehele score van een 9,1 heeft het hotel Martin’s Klooster de overhand op de andere hotels in België tijdens de Hotel Awards 2018.  Zo hebben ze ook nog eens de Awards Beste hotel in Leuven en Meest klantvriendelijke hotel van België gewonnen.  Gasten van het hotel prijzen de klantvriendelijkheid, het uitstekende ontbijt en last but not least de ligging van het hotel: hartje Leuven.

Het Martin's Klooster. Als het even goed is als het Martin's Patershof, waar ik een keertje mocht logeren, dan is dit een tophotel!

Het Martin’s Klooster. Als het even goed is als het Martin’s Patershof, waar ik een keertje mocht logeren, dan is dit een tophotel!

Opmerkelijke Awards

Dit jaar zijn er ook thematische Awards uitgereikt, zoals bijvoorbeeld het beste hotel met bubbelbad en met de mooiste suite. Alles om de puntjes op de i te zetten tijdens jouw overnachting.
Ga je met je partner op stap? Kies dan eens voor het Meest romantische hotel in België en laat je verrassen! En als wellnessliefhebber kies je voor het Beste Wellness hotel in Nederland of in ons eigen België. Ben jij zot op hotelontbijtjes? Lekker alles uitproberen en je buik vol eten? Dan kies je voor een hotel dat is bekroond met de Award voor het beste hotelontbijt. Er is voor iedereen wat wils.

Beste Wellness hotel van Nederland - Boutique hotel Texel

Beste Wellness hotel van Nederland – Boutique hotel Texel

Beste hotelontbijt van Duitsland – VIENNA HOUSE easy Wuppertal

Beste hotelontbijt van Duitsland – Vienna House easy Wuppertal

Keuze gemaakt?

Ben je eruit waar je heen wil of voor welke beleving jij deze keer wil gaan? Top! Op de website kun je dan eenvoudig je hotel kiezen. Een compleet overzicht van alle hotels met een Award vind je hier.

Het meest bijzondere hotel – Post-Plaza Hotel

Het meest bijzondere hotel – Post-Plaza Hotel

Hotel Awards?

De Hotel Awards zijn een actie van bookingwebsite HotelSpecials.be. Met deze awards willen ze graag hotels die nét dat beetje meer hebben, in de kijker zetten. Handig wanneer jij eens iets te vieren hebt, of gewoon eens wil genieten van tijdloze luxe.

Nog inspiratie nodig? Dit zijn onze favoriete hotels.

No Comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *