Duurzame zonnebrillen van Sunski

Hot tip: de duurzame zonnebrillen van Sunski

Publireportage

Een zonnebril is misschien wel het meest universele symbool van vakantie. Elke reiziger heeft er wel een op zak, of het nu een duur merkmodel is of zo’n goedkoop gevalletje uit een tankstation. Je krijgt gewoon een instant vakantiegevoel met een zonnebril op je neus. En dat is exact een van de drijfveren van het Amerikaanse merk Sunski, dat duurzame zonnebrillen produceert.  

Duurzame Headland zonnebril van Sunski.

Het succesverhaal van Sunski

Twee Amerikaanse schoolvrienden, Tom en Michael, goten hun laatste centen in hun eenvoudige, maar briljante idee: zonnebrillen die er niet alleen goed uitzien, maar ook goed voelen. En dat laatste kan je op verschillende manieren interpreteren. Het gaat over het draagcomfort, zeker, maar het gaat vooral over de ecologische impact van de zonnebrillen.

Intussen is het ruim tien jaar geleden dat Sunski opgericht werd. De brillen worden overal ter wereld verkocht. Ik draag zelf al het hele jaar het model Ventana en geloof me, het is veruit de beste zonnebril die ik ooit heb gehad. Comfortabel, stevig en hij staat mij gewoon goed.

Duurzame zonnebrillen

In die tien jaar ontwikkelde Sunski een indrukwekkende collectie duurzame zonnebrillen is verschillende modellen, maten en kleuren. Allround zonnebrillen voor reizigers, maar ook zonnebrillen voor wintersporters en trailrunners. Sommige modellen zijn ontworpen met mannen of vrouwen in gedachten, maar eigenlijk zijn veel modellen unisex.

Hoewel de modellen en doeleinden van de zonnebrillen sterk uiteen lopen, hebben ze één ding gemeen: ze worden geproduceerd uit het materiaal SuperLight. SuperLight is een licht polymeer dat uit industrieel plastic-afval wordt gemaakt. Afval dat anders weggegooid of verbrand zou worden, wordt op deze manier opnieuw gebruikt. Het resultaat is een lichte, maar ijzersterke zonnebril. Een bril die jaren meegaat, zelfs in de achterzak van de meest actieve reiziger.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de bril verzonden in een recycleerbare, kartonnen verpakking. Het opbergzakje dat je gratis bij je bril krijgt, en de stevige opberghoesjes die je kan kopen, worden gemaakt van gerecycleerd polyester.

De missie van Sunski

De twee heren van Sunski hebben er hun missie van gemaakt om te ondernemen met respect voor de natuur. Dat zie je natuurlijk in de duurzame producten die ze produceren, maar dat was niet genoeg voor hen.

Al sinds de start is Sunski een trots member van 1% For The Planet, een globaal netwerk van bedrijven die mens en planeet ondersteunen. Elk jaar doneert Sunski 1% van hun omzet (niet hun winst!) aan 1% For The Planet.

In de kijker: de Sunski Headland zonnebril

De Headland is een van de nieuwste modellen van Sunski. Een robuuste zonnebril met een klassiek design die perfect is voor mensen die graag buiten zijn of rondreizen. De wat vierkante glazen zien er stoer uit en staan eigenlijk zo goed als iedereen.

Met zijn ultralichte frame van 22,6 gram draag de Headland zonder moeite de hele dag lang. De stevige brilpootjes houden de bril op zijn plaats. De gepolariseerde glazen zorgen ervoor dat je zonder moeite kan zien, zelfs wanneer de zon fel schijnt.

Kortom: de Sunski Headland is een duurzame bril die je simpelweg moet hebben.
Headland zonnebril van Sunski

Win een Sunski Headland zonnebril

Sunski geeft een Headland zonnebril in de kleur Black Forest weg aan één gelukkige lezer van Reisgoesting. En naar goede gewoonte hoef je daar eigenlijk niet veel voor te doen. Laat me in de comments weten waarom je de Sunski wil winnen. Vergeet niet je mailadres achter te laten, zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt.

Deelnemers moeten meerderjarig zijn en in België wonen. Je kan deelnemen van zondag 24 maart 2024 tot woensdag 3 april 2024, 12u. De winnaar wordt willekeurig gekozen en bekend gemaakt op onze Facebookpagina. Natuurlijk kan de winnaar ook een mailtje verwachten met instructies om de prijs te claimen. Check ook je spamfolder, want als de winnaar niet reageert voor zondag 7 maart 2024 dan wordt de prijs weggegeven aan een volgende, willekeurig gekozen winnaar.

De winnaar krijgt zijn prijs, een Sunski Headland zonnebril in de kleur Black Forest, thuisgestuurd. De prijs is niet inwisselbaar voor geld. Over de uitslag van deze wedstrijd wordt niet gediscussieerd. Wie deelneemt, gaat automatisch akkoord met dit reglement.

69 responses to “Hot tip: de duurzame zonnebrillen van Sunski”

 1. Luc Vandamme Avatar
  Luc Vandamme

  Wow zeer stijlvolle bril, ik doe graag mee aan de wedstrijd !

 2. Elke De Herdt Avatar
  Elke De Herdt

  Met een zonnebril op je neus, voel je je altijd een beetje vakantiestemming, ook al zit je op je fiets naar je werk! Het ziet er een toffe bril uit! Dus wie weet…

 3. Remi Labidi Avatar
  Remi Labidi

  WOW de max! Deze zonnebril zou dit jaar mee mogen reizen met mij naar Vietnam volgende maand en naar de Ivoorkust iets later in het jaar. Zo zullen wij elkaar beschermen 🙂

 4. katrien adams Avatar
  katrien adams

  Met de zomer in aantocht gaan we dit goed kunnen gebruiken!

 5. jozef Victor Avatar
  jozef Victor

  Ik doe graag mee voor zo een mooie en sterke zonnebril.

 6. Kelly Meulemeester Avatar
  Kelly Meulemeester

  Ideaal voor de Lente en de Aprilse grillen tijdens het auto rijden maar ook natuurlijk tijdens het reizen.

 7. Jessica Avatar
  Jessica

  Mooie stijlvolle zonnebril , ik neem heel graag deel aan de wedstrijd . We blijven in eigen land omdat onze reis naar Italië spijtig genoeg niet kan doorgaan. Maar we gaan het niet aan ons hart laten komen Laat de zomer maar komen .

 8. Gunter De Clercq Avatar
  Gunter De Clercq

  We plannen in het najaar een rootsreis naar Noord-Vietnam met onze adoptiedochters. De bril zal dan zeker van pas komen!

 9. Jurgen Avatar
  Jurgen

  Een leuke zonnebril voor in Griekenland deze zomer ❤️ zalig genieten

 10. Berlindis Timmermans Avatar
  Berlindis Timmermans

  Als ik de prijs win zal ik dan eens een goede zonnebril hebben.

 11. Anna Timmermans Avatar
  Anna Timmermans

  Mooie en funtionele prijs om te winnen.

 12. Anneleen Avatar
  Anneleen

  Ik ben al meteen verliefd op de hele doos waar de bril in zit ☀️ en ik ben nog altijd op zoek naar dé zonnebril, eentje die ik wil ophouden en niet meteen afzet als de zon even weg is. Dus zeker het winnen waard!

  1. Anneleen Avatar
   Anneleen

   Gele dus … ofwel ben ik stiekem West-Vlaams ofwel damn autoreply

 13. Nick Adriaensen Avatar
  Nick Adriaensen

  Super, laat de lentezon al maar volle bak schijnen dan

 14. Annemie Cornelis Avatar
  Annemie Cornelis

  Mooi doe weer graag mee om deze mooie zonnebril in de wacht te slepen.
  Laat het zonnetje nu maar schijnen.

 15. Kurt Vandorpe Avatar
  Kurt Vandorpe

  Helemaal fan van het verhaal achter Sunski. Mijn huidige zonnebril ben ik kwijtgespeeld ergens in de Algarve, dus deze geniet nu van permanente zon bij een nieuw baasje. Voor de zonnige dagen in België en tijdens nieuwe reisavonturen zoek ik dus een nieuwe bondgenoot om volop te genieten van de zon, en dan moet deze uiteraard goed zitten en eruit zien. Klinkt als de perfecte opdracht voor de Sunski Headland zonnebril!

 16. Virginie Vervinck Avatar
  Virginie Vervinck

  Leuke giveaway voor de komende lentedagen !

 17. Magda Sermon Avatar
  Magda Sermon

  Winter of zomer ik ben heel graag en heel veel buiten. Wandelingen dichtbij langs het water, een paar dagen dichtbij in Nederland, Frankrijk of Duitsland of tijdens mijn verdere reizen. Als ik buiten ben draag ik bijna altijd een zonnebril. Mijn volgende trip gaat naar Finland en Zweden veel genieten van de natuur en wandelen daar zou ik deze bril dan ook heel graag dragen.

 18. Greta Fransen Avatar

  Ik zou deze heel graag hebben omdat ik al een hele tijd op zoek ben naar een echt goede zonnebril om te gebruiken tijdens mijn wandelingen

 19. hilde Avatar
  hilde

  Laat het zonnetje maar schijnen! Met een Sunski zonnebril gaan mijn ogen verblijden.

 20. Chantal De schoolmeester Avatar
  Chantal De schoolmeester

  Laat de zon in je hart, ze schijnt blijkbaar voor iedereen en aan de zonnenbril van Sunski gaat het zeker niet liggen ☀️️ We gaan lekker PRONKEN

 21. Sharon Janssens Avatar
  Sharon Janssens

  Ik doe ook heel graag mee. Zal van pas komen voor onze reis naar Turkije

 22. Lotte Avatar
  Lotte

  Doet me dromen van zwoele zomeravonden op een terras met zicht op water!

 23. Prinsen Avatar
  Prinsen

  Wat fijn ik kan niet goed tegen licht en ik draag altijd en overal een zonnebril het zou echt handig zijn om er een tweede bij te hebben

 24. Marleen Prinsen Avatar
  Marleen Prinsen

  Wat fijn ik kan niet goed tegen licht en ik draag altijd en overal een zonnebril het zou echt handig zijn om er een tweede bij te hebben

 25. Nick Avatar
  Nick

  Graag, laat het zonnetje maar komen dan

 26. Beeckman Marijke Avatar
  Beeckman Marijke

  Helemaal mijn stijl en net een nieuwe zonnebril nodig ! Vervaardigd
  uit gerecyleerd (plastic)materiaal alsook verpakking met respect voor de natuur is een pluspunt. Oja, ik ben vandaag jarig 🙂

 27. Anton Avatar
  Anton

  Stijlvol de lente in met deze knappe bril, zie ik helemaal zitten!

 28. Maarten Avatar
  Maarten

  Ik heb momenteel geen zonnebril meer, en dat is niet ok. Dus met deze zonnebril zouden jullie me veel plezier doen.

 29. Katrien Avatar
  Katrien

  Waarom ik wil winnen? Heel simpel: mijn vorige zonnebril is kapot en ik vertrek binnenkort naar Marokko. Ik ben fan van duurzame, lichte maar sterke, stijlvolle spullen en voor mijn zonnebril kies ik liefst voor gepolariseerde glazen.

 30. Martijn Decaigny Avatar
  Martijn Decaigny

  Top zeg! Ecologie én een tof design naadloos hand in hand. Zou perfect passen in het plaatje hier. 🙂 So yes please. Fingers crossed.

 31. Mia Van de Velde Avatar
  Mia Van de Velde

  Een mooi en tijdloos design en ook nog ecologisch. En met de lente voor de deur is het de ideale moment om deze knappe bril naar mij toe te sturen.

 32. Greet Avatar
  Greet

  Ik heb het perfecte kleedje bij deze zonnebril. Dit maakt mijn outfit af .

 33. Kim P Avatar
  Kim P

  Ik ga helemaal voor dit toppertje…. laat de zon maar komen.

 34. Ruben Bourdeaux Avatar
  Ruben Bourdeaux

  Ik kocht 2 weken geleden, op aanraden van mijn reispartner, een Maui Jim. Maar ik ben die reeds kwijt geraakt in Sevilla. Heb het nog niet opgebiecht, maar met een andere op mijn snoet durf ik het misschien wel aan. Fingers crossed!

 35. Dorien Avatar
  Dorien

  Mijn lief zijn zonnebril ging kapot in Patagonië. Het zou leuk zijn als hij een nieuwe bril heeft voor onze volgende reis.

 36. herman vanherp Avatar
  herman vanherp

  Het wordt weer een hete zomer!
  Laat die zonnebril maar komen!

 37. Jonas Avatar
  Jonas

  WOW… Ik doe graag mee! Ziet er super uit

 38. Kristien Avatar
  Kristien

  Bedankt om je info over deze knappe bril & de makers ervan te delen.
  Die Sunski en ik, dat is een instant & duurzame crush ❤️.
  Dus: ja, ik wil die bril !

  Kristien

 39. Daniel Van Goethem Avatar
  Daniel Van Goethem

  Hey, mijn zoon verzamelt zonnebrillen, enige voorwaarde, die moeten gevonden zijn. En straf maar waar, elk jaar vind die een paar van die dingen. Alhoewel soms best wel fancy, helaas nooit van echt goede kwaliteit… en daarom zou het wel leuk zijn hem deze te kunnen geven. Dubbel leuk omdat deze hem dit jaar geod van pas zou kunnen komen met twee buitenlandse trips naar de zon. Wie niet waagt, niet wint. Fijne groeten en duimen maar.

 40. Anneleen Avatar
  Anneleen

  heel dringend nodig na een huidkankerdiagnose

 41. Sarah Avatar
  Sarah

  Een duurzame en prachtige bril voor vele vakanties to come ! De dag dat ik deze win is de zonnigste dag van het jaar ^^

 42. Annita Avatar
  Annita

  Wij gaan voor een TOP product.
  Vervaardigd
  uit gerecyleerd (plastic)materiaal alsook verpakking met respect voor de natuur .
  Daar worden we blij van.

 43. SYLVIA VAN WASSENHOVE Avatar
  SYLVIA VAN WASSENHOVE

  Ik doe zeer graag mee, het concept “duurzaam en respect voor de natuur” spreekt me fel aan. I believe.

 44. Luc Van Houtte Avatar
  Luc Van Houtte

  Zou heel graag een kansje willen , want een duurzame en prachtige bril is hier heel welkom . Mijn ogen kunnen niet zo goed meer tegen de zon bij het autorijden… wat gevaarlijk is ..

 45. Jos Avatar
  Jos

  Om heerlijk te genieten in de zon.

 46. karl Avatar
  karl

  M’n zonnebril is zeer dringend aan vervanging toe voor de hikes van komende lente en zomer!

 47. Celine THIRY Avatar
  Celine THIRY

  Mooie prijs om te winnen !!!

 48. Maria Avatar
  Maria

  Na oogoperaties gekozen voor Degrade zonneglas.
  Spijtig genoeg niet voldoende bij zonlicht….
  Heb enorm veel goesting voor compleet ontzorgde reizen ☀️.
  Sunski Headland zonnebril kan het bewijzen
  Hartelijk dank voor de kans op dit functioneel geschenk!

 49. Patrick Mertens Avatar
  Patrick Mertens

  Super kansje gewaagd, vanaf nu zie ik alles door een mooie zonnebril, laat de zon maar schijnen

 50. CINDY VAN ROY Avatar
  CINDY VAN ROY

  leuke zonnebril ,voor de zomer

 51. Linda Wuyts Avatar
  Linda Wuyts

  Let the sun shine on my Sunski bril!

 52. Linda Wuyts Avatar
  Linda Wuyts

  Let the sun shine on my Sunski glasses!

 53. Babs Avatar
  Babs

  Ik draag zelf een zonnebril op sterkte maar mijn vrouw heeft gevoelige ogen en heeft daardoor dus bijna altijd een zonnebril op. Deze zou heel leuk zijn voor haar!

 54. Sonia Avatar
  Sonia

  de kleindochters lopen al eens met moeke’s zonnebril rond, leuk zicht maar zo’n grote bril op hun snoet, maar kwalitatief is mijn brilletje niet meer. Een nieuwe zou goed van pas komen, ze mogen de oude dan gerust houden

 55. Stef Avatar
  Stef

  Een duurzame Sunski Headland zonnebril is altijd welkom met de zomer in aantocht!

 56. Ann Avatar
  Ann

  Mijn huidige zonnebril is aan vervanging toe! Een nieuwe zonnebril zou dan ook meer dan welkom zijn! Ik waag alvast mijn kans voor deze stijlvolle en duurzame Sunski Headland zonnebril!

  1. Joke Seys Avatar
   Joke Seys

   Mijn man en ik maken elk jaar een reis naar zonnige oorden. Helaas gingen onze zonnebrillen door het vele reizen en de avontuurlijke uitstappen vaak kapot. In 2014 gingen we naar Amerika en viel ons oog op het mooie merk Sunski! Daar hebben we allebei eentje aangekocht en hebben die nu nog steeds! Oké, er staan al wat krassen op, maar wat is dit een goed merk! Duurzaam, voelt gewichtloos en biedt een goede bescherming! Wat wil een zonneklopper en avonturier nog meer? Daarom waag ik graag mijn kansje op de Headland Sunski en hopelijk mag hij binnenkort met ons mee op reis!

 57. Marc Avatar
  Marc

  Helemaal klaar om de zomerse cocktailparties te trotseren met deze coole shades !

 58. Chantal Avatar
  Chantal

  Ik kan wel een goede zonnebril gebruiken want mijn huidige begint af te gaan aan het montuur. Zo kunnen we stijlvol genieten van de zon

 59. Manu Schmitz Avatar
  Manu Schmitz

  leuke zonnebril!

 60. Dedette Thiry Avatar
  Dedette Thiry

  Ik doe graag mee voor een mooie zonnebril!!!

 61. Joris Avatar
  Joris

  Na 20 jaar wordt het echt wel tijd voor een nieuwe goede zonnebril.
  Deze ziet er goed uit en lijkt me ook een lang leven te kunnen hebben.

 62. Nagels Stef Avatar
  Nagels Stef

  zou ideaal zijn om de zomer tegemoet te gaan!

 63. Xavier Avatar
  Xavier

  Ik doe graag mee

 64. ARIANE Avatar
  ARIANE

  Bedankt voor deze zeer nuttige wedstrijd nu het warmer wordt.
  Ze zijn elegant, bieden goede bescherming tegen schadelijke straling en zijn ideaal voor op vakantie of om de dag door te brengen in de zon in de tuin.
  Bovendien wil ik jullie feliciteren met jullie goede daad.

 65. Ellen P Avatar
  Ellen P

  Hopend op een goed zomer…. veel terrasjes doen en dus echt wel een goede zonnebril nodig 🙂

 66. Katrien THIRY Avatar
  Katrien THIRY

  Ik doe graag mee!
  Bedankt voor deze wedstrijd!!!

 67. Peter Peeters Avatar
  Peter Peeters

  Mooi cadeautje voor mijn vrouw, de liefde van mijn leven…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *