Wat gebeurde er in december?

December is nog maar net voorbij, ik heb nieuwjaar nog niet eens verteerd. Met al die feestdagen en winterse vrolijkheden durft het reizen al eens wat minder te zijn. Maar dat wil niet zeggen dat we stilzitten. Dit gebeurde er in december.

Oostende
Er stond maar één reisje op het programma deze maand: ik ging zelf naar Oostende voor een winters weekendje. Ik ben al vaker in Oostende geweest – net zoals jullie, geloof ik – maar nog nooit eerder was ik daar tijdens de winter. En zo ging ik, helemaal ingepakt in sjaal en muts, naar ’t zeetje.

Eerlijk? Super koud, maar ook super gezellig! Het verslag van die twee dagen lees je hier!

Super sfeervol: de Oostendse Mercator in de winterse baai.

Peru
Ik ging eind november naar Peru. En de afgelopen maand heb ik de tijd genomen om die hele reis te verwerken. Mijn eerste keer in Zuid-Amerika, mijn eerste keer boven de 5000 meter… ik heb er behoorlijk wat indrukken opgedaan.  Ik ben nog druk bezig met de artikels rond die reis, maar de eerste foto’s staan intussen al wel op onze Instagram. Ga snel een kijkje nemen.

Goedkope vliegtickets
Onze blogger Simon ging in december weer aan de slag met de voordeligste vliegtickets voor januari! Heb je nog inspiratie nodig, of een verlaat kerstcadeau? Je vindt de beste deals in zijn artikel. Vind je je goesting niet? In januari publiceert Simon de beste deals voor februari!

Vakantiesalon Januari 2017
Een bijzonder nieuwtje: Reisgoesting staat dit jaar op het vakantiesalon in Antwerpen. Best wel spannend, want doorgaans ben ik degene die naar de beurzen gaat, niet iemand die daar zelf exposeert.

De voorbereidingen van het vakantiesalon zijn al enkele maanden aan de gang, maar omdat het eerst een beetje onzeker was of ik er ook effectief zou zijn, heb ik dat nog even voor mezelf gehouden. Maar nu dat de voorbereidingen in volle gang zijn, is het wel tijd dat ik jullie op de hoogte houdt, vind ik.

Omdat het de eerste keer is, houden we het dit jaar op één dag. Je kan ons vinden op zaterdag 27 januari 2017, in de gloednieuwe bloggerscorner. Kom eens dag zeggen, ik sta te springen om jullie te ontmoeten!

Instagram
Jawel, ook onze instagram deed het weer goed deze maand. Eén van onze foto’s was behoorlijk populair. Eentje van mij, deze keer, genomen in de Colca Canyon in Peru.

No Comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *