Laptop sleeve van Case Logic.

Beschermd op pad met Case Logic

Wie vaak of zelfs professioneel reist, heeft nood aan kwalitatieve opbergtassen. Dan denk je vanzelfsprekend aan rugzakken die comfortabel en handig zijn, of aan koffers waar je ongewoon veel spullen in kwijt kan. Maar we vergeten wel eens de gespecialiseerde tassen, zoals laptop sleeves en cameratassen.

Wanneer ik voor Reisgoesting reis, heb ik een onhebbelijke hoeveelheid spullen bij. Naast de gebruikelijke spullen, zoals kledij en toiletartikelen, sleep ik ook mijn camera, verschillende lenzen, extra batterijen en een statief mee. Vaak heb ik nog een laptop of een tablet bij, zodat ik op de trein of het vliegtuig nog snel wat werk kan doen, zoals artikelen schrijven, foto’s bewerken en zelfs foto prints voorbereiden. Mijn elektronica vormt de basis van mijn job. Zonder camera kan ik geen foto’s maken, zonder laptop kan ik geen artikels schrijven.

Mijn camera berg ik steevast op in mijn oude schoudertas van Case Logic. Door een suspensie systeem ‘hangt’ de camera in de tas, wat hem beschermt tegen schokken en valpartijen. Wat ik wel nodig heb, want ik ben niet de handigste. Ik vergeet nooit meer de blinde paniek die ik voelde toen het glas van mijn lens in het midden van een reis uit elkaar spatte omdat ik mijn evenwicht verloor en de lens per ongeluk tegen een steen tikte.
Mijn cameratas beschermt mijn camera en twee lenzen tegen dat soort ongelukjes. Maar daar zit meteen al een probleem: ik krijg maar twee lenzen in de tas. Hoog tijd voor een upgrade.

Case Logic

De Case Logic Era Camera Backpack

In samenwerking met Case Logic mocht ik een nieuwe cameratas uitkiezen en ik koos de Era Camera Backpack. Een rugzak gemaakt voor het veilig vervoeren van camera’s, lenzen en alles wat erbij hoort. Een enorme upgrade, want de rugzak is veel groter dan de schoudertas die ik heb.

De Case Logic Era Backpack heeft het formaat van een dagrugzak. De rugzak is opgedeeld in verschillende vakken waar je veilig meerdere camera’s, lenzen, drones en de bijhorende kabels kan opbergen. In een vak aan de binnenkant van de voorflap, dat je kan bereiken via een ritssluiting bovenaan de rugzak, kan je een laptop of tablet opbergen. Aan de zijkant van de rugzak zit een elastisch vak waar je een statief kan opbergen en vooraan zit een vak voor je kleine spullen, zoals je telefoon. Tenslotte is de rugzak voorzien van een opbergbare regenhoes.

Dankzij zijn indeling biedt de Case Logic Era Camera Backpack de veiligheid die ik zo nodig heb. Mijn camera en lenzen zijn beschermd tegen schokken, het weer en diefstal. Door de comfortabele schouderriemen heb ik minder last van rugklachten wanneer ik mijn camera’s meedraag, wat met de schoudertas wel eens durfde gebeuren. De neutrale grijze kleur van de buitenkant steekt prachtig af tegen het steenrode van de binnenzijde.

Ik heb de Era Camera Backpack misschien net een maand in huis, maar ik ben verkocht. Verknocht. Ik kan niet meer zonder. Alleen heb ik nu een nieuw probleem: ik heb meer lenzen en drones nodig om de tas te vullen. Maar goed. Da’s een luxeprobleem, toch?

De Case Logic Reflect Laptop Sleeve

Alsof die crème van een rugzak niet genoeg was, ontving ik van Case Logic ook een laptop sleeve. De Case Logic Reflect Laptop Sleeve is exact wat je er van verwacht: een stevige maar zachte opbergmap voor je laptop.

De Reflect Laptop Sleeve is gemaakt van memory foam, dat je laptop tegen schokken en krassen beschermd. Een asymmetrische rits geeft je snel toegang tot je laptop. Het dunne ontwerp zorgt ervoor dat je je laptop in zijn sleeve gemakkelijk kan opbergen in je bagage of rugzak. De Reflect Laptop Sleeve is verkrijgbaar in verschillende maten voor je laptop of je Macbook. Omdat de sleeve verkrijgbaar is in wel veertien kleuren, vind je er echt wel eentje naar je smaak. Ik koos de kleur Capulet Olive/Green Olive.

Om eerlijk te zijn ben ik nogal een stresskip wanneer het op mijn laptop aankomt. Ik neem hem liever niet mee op pad. Mijn onhandigheid heeft daar zeker wat mee te maken, maar ook terechtkomen in een stortbui met mijn laptop klinkt als een ware nachtmerrie. Sinds ik de Reflect Laptop Sleeve gebruik, heb ik daar toch minder last van. Mijn laptop is beschermd. Simpel als dat.

Case Logic

Over Case Logic

Case Logic is een merk dat al sinds 1984 bestaat. De filosofie van het merk is eenvoudig: life simplefied. Met praktische, stijlvolle opbergtassen voor elektronica maakt Case Logic jouw leven gemakkelijker. Die filosofie zie en voel je erg duidelijk wanneer je gebruik maakt van de collectie van Case Logic.

De wereld van elektronica staat niet stil en dat wil zeggen dat een merk als Case Logic constant moet blijven innoveren. En hoewel Case Logic steeds weer producten op de markt brengt die aangepast zijn aan onze veranderende levensstijl en onze behoeftes, nemen ze de benodigde tijd om hun producten tot in de puntjes te ontwikkelen. Kwaliteit overtreft snelheid, zoals ze zelf zeggen.

Tenslotte richt Case Logic zich op duurzaamheid. Het merk heeft zichzelf strenge doelen opgelegd en volgt daarvoor de Agenda 2030 van de Verenigde Naties, een ambitieuze reeks van zeventien duurzame ontwikkelingsdoelen. Case Logic streeft in het bijzonder voor een transparantie waarbij de gebruikers van hun producten inzichten krijgen in het productieproces, zodat ze er zeker van kunnen zijn dat hun producten duurzaam, ethisch en veilig geproduceerd zijn.

Win een Case Logic Reflect Laptop Sleeve

Nu kan ik je dit wel allemaal vertellen, maar wat ben je daarmee als je het niet zelf kan testen? Gelukkig kunnen we daar een sleeve aanpassen. In samenwerking met Case Logic mag ik een Reflect Laptop Sleeve weggeven. De winnaar mag zelf de kleur en de maat kiezen.

Om een kans te hebben om een Reflect Laptop Sleeve te winnen, laat je me gewoon in de comments van dit artikel weten dat je wil winnen. Vergeet niet je mailadres in te vullen zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt. Deelnemers moeten in België wonen en meerderjarig zijn.

Deze winactie loopt van 6 november 2022 tot 16 november 2022, 12u. De winnaar wordt willekeurig gekozen en bekend gemaakt op onze facebookpagina. Uiteraard krijgt de winnaar ook een persoonlijk bericht. Als de winnaar niet reageert voor 20 november 2022 dan gaat de prijs naar een volgende, willekeurig gekozen winnaar. De prijs wordt opgestuurd naar de winnaar door Case Logic. De prijs is niet inwisselbaar voor geld. Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gediscussieerd. Als je deelneemt, ga je automatisch akkoord met dit reglement.

Wil je de winactie delen op facebook of instagram? Vergeet dan niet om Reisgoesting te taggen. Door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, blijf je altijd op de hoogte. We verzenden één nieuwsbrief per maand en een extra bericht telkens er een winactie online komt. Je kan je ten alle tijden uitschrijven.

Case Logic
Dit artikel kan geschreven zijn in samenwerking met een van onze partners. Dat wil zeggen dat deze reis, dit product of dit artikel gesponsord of deel van een betaald partnership kan zijn, zodat jij kan genieten van gratis reisverhalen en tips.

61 responses to “Beschermd op pad met Case Logic”

 1. Timmermans Avatar
  Timmermans

  Ik wil graag die tas winnen.

 2. Anneleen Van den Berge Avatar
  Anneleen Van den Berge

  Ik was ook aan het twijfelen om mijn laptop mee te nemen op mijn volgende lange reis. Je moet er namelijk de hele tijd zorg voor dragen. Met deze sleeve kan ik de knoop positief doorhakken. En eerlijk, om ‘s avonds reisverhalen te schrijven en mijn foto’s te bekijken, zou ik hem echt niet kunnen missen.

  1. Anastasia Zisidou Avatar
   Anastasia Zisidou

   Super tas..ik wil hem graag winnen. 🙂

   1. Dausy Avatar
    Dausy

    Laat die tas maar komen ze komt van pas.

   2. Kathy W Avatar
    Kathy W

    Ik wil graag winneeeeeeen.

   3. Nick Avatar
    Nick

    Ja die wil ik wel, zou superhandig zijn!

 3. herman vanherp Avatar
  herman vanherp

  leuke prijs!

 4. SYLVIA VAN WASSENHOVE Avatar
  SYLVIA VAN WASSENHOVE

  Met deze tas kan ik stijlvol naar het werk

 5. Karla Groen Avatar
  Karla Groen

  Ik wil graag die tas winnen.

 6. Magda Avatar
  Magda

  Wat leuk dat je ons de kas geeft om deze te winnen. Ik doe graag mee.

  1. Tom Eyckmans Avatar
   Tom Eyckmans

   heerlijk functionele tas

 7. Annemie Cornelis Avatar
  Annemie Cornelis

  Super mooie tas, ik doe heel graag mee

 8. Cathy Avatar
  Cathy

  Ik doe graag mee voor deze mooie tas!

 9. Christel Avatar
  Christel

  Ik wil deze tas graag winnen.

 10. Suzy Van Nauw Avatar
  Suzy Van Nauw

  Die kan ik goed gebruiken 🙂

 11. Anton Avatar
  Anton

  Graag een kans 🙂

 12. Carine Avatar
  Carine

  Ik doe mee!

 13. reintje Avatar
  reintje

  Komt altijd goed van pas. Ik zou deze graag winnen!

 14. Marc Avatar
  Marc

  Leuke prijs, top !

 15. Sacha Huynen Avatar
  Sacha Huynen

  Die tas zou goed van pas komen voor mijn werk en reizen!

 16. Sarah Avatar
  Sarah

  Ik zou deze heel graag willen winnen, groetjes

 17. Werner Avatar
  Werner

  Dit het perfect wat Ik nodig heb

 18. WNR Avatar
  WNR

  Verduiveld mooie en practische tas

 19. Tricia Avatar
  Tricia

  De perfecte oplossing voor mijn werk

 20. Annelies Avatar
  Annelies

  Ik wil graag winnen

 21. Vandoorne Avatar
  Vandoorne

  Prima voor de werk benodigheden

 22. Nathalie Avatar
  Nathalie

  Ik doe graag mee – prima voor transport

 23. Geert De Man Avatar
  Geert De Man

  AwEsOmE! ❤ Kans gewaagd !

 24. glenn herssens Avatar
  glenn herssens

  Heel leuk om zo georganiseerd naar het werk en op vakantie te vertrekken 😀

 25. WJ Avatar
  WJ

  Super dat is nog eens een pracht prijs

 26. charis Avatar
  charis

  Bescherming van mijn laptop…ik waag mijn kans!

 27. Patty Mahieu Avatar
  Patty Mahieu

  Fantastische en nuttige tas

  1. Katrien A Avatar
   Katrien A

   Handig als ik af en toe van thuis uit kan werken !

   1. Jonas Van den Eynde Avatar
    Jonas Van den Eynde

    Oeeehhh…. ik wil graag winnen!

 28. Wrn Avatar
  Wrn

  Heerlijk om deze tas te winnen

 29. Greta Fransen Avatar
  Greta Fransen

  Deze zou hier heel welkom zijn

 30. Werry Avatar
  Werry

  Deze wil Ik en nodig ook

 31. Celine THIRY Avatar
  Celine THIRY

  leuke prijs!!!

 32. Patrick Mertens Avatar
  Patrick Mertens

  Zo een praktische rugzak, waag graag een kansje

 33. Sonia Avatar
  Sonia

  oepsie, leuk hebbeding, maar vooral praktisch en dat telt

 34. jacqueline Avatar
  jacqueline

  supergraag want kostbare en onmisbare producten op reis wil je toch goed beschermen!

 35. Marika Verniest Avatar
  Marika Verniest

  voor één van onze studenten thuis, dan hoeven ze de laptop niet meer te delen. Heel graag !

 36. Kris Avatar
  Kris

  Handig als ik naar het werk reis met mijn e-step ! 🙂

 37. Karl Verelst Avatar
  Karl Verelst

  ik kan iemand hier zeer blij mee maken

 38. Nan DD Avatar
  Nan DD

  top 🙂 met veel plezier kans gewaagd

 39. steph M Avatar
  steph M

  super 😉 ik waag graag mijn kans

 40. steve A Avatar
  steve A

  wow !!! ik doe graag mee voor deze prachtige winactie

 41. Diederik De Bruyn Avatar
  Diederik De Bruyn

  toch altijd enorm handig op reis, zeker in het vliegtuig… Niet meer die grote laptoptas. Ik doe graag mee!

 42. Laura Asscherickx Avatar
  Laura Asscherickx

  niet enkel voor op reis, ook op het werk… Hopelijk niet meer stuk als ik hem weer eens laat vallen…

 43. Jan Mundus Avatar
  Jan Mundus

  Stuur die laptoptas maar mijn richting uit, dan geef ik er een serieuze lap op!

 44. Gerda Bossu Avatar
  Gerda Bossu

  Super handig om de laptop mee te nemen op weekend of op reis ! Heel graag waag ik mijn kans.

 45. Lena Sommen Avatar
  Lena Sommen

  Ik zou deze tas ook graag winnen!

 46. Eline Avatar
  Eline

  Superleuke actie, ik maak heel graag kans op deze leuke tas. zou supergoed van pas komen!

 47. Frank Avatar
  Frank

  Ik wil wel zo’n sleeve

 48. Simonne Broeckx Avatar
  Simonne Broeckx

  Leuk, ik doe mee.

 49. Karel Avatar
  Karel

  Ik doe graag mee

 50. Ann Van Eenaeme Avatar
  Ann Van Eenaeme

  Mooi! Ik waag mijn kans.

 51. Stef DC Avatar
  Stef DC

  Super! Fingers crossed.

 52. Toby De Couck Avatar
  Toby De Couck

  Ik doe mee.

 53. Annick Van Eenaeme Avatar
  Annick Van Eenaeme

  Zou ik graag winnen!

 54. Xavier Avatar
  Xavier

  Ik zou deze tas graag winnen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *