Vliegtickets, budget, goedkoop

7 spotgoedkope vliegtickets voor februari

De feestmaanden zijn weer achter de rug, en dat betekent voor veel mensen de overtollige kilo’s eraf sporten en de portemonnee éven op de knip. Maar ook in de maand februari is dit eigenlijk niet nodig aangezien je al de deur uit gaat met vliegtickets voor €10,-.

Brussel – Marseille: vanaf €10,-
Retour vanaf €20,-
Het zwarte schaap van de Côte d’Azur. Jarenlang leed Marseille aan een donker en crimineel imago, maar vandaag de dag is Marseille een dynamische en bruisende stad met meer dan 1500 jaar historie.

Brussel – Boekarest: vanaf €10,-
Retour vanaf €25,-
Deze stad wordt vaak gecombineerd met een reis naar het magische Transsylvanië, maar deze stad is ook zeker een bezoek waard. En al zeker voor de prijs van de vliegtickets. Struin door een van de vele musea, hang in het park en bezoek trendy cafés.

Charleroi – Dublin: vanaf €15,-
Retour vanaf €25,-
Dompel je onder in de Ierse hoofdstad die ooit gesticht is door de Vikingen. Een stad die tot de dag van vandaag, naast de goede pubs, ongelofelijk veel te bieden heeft.

Charleroi – Ljubljana: vanaf €15,-
Retour vanaf €30,-
Ljubljana wordt ook wel benoemd als een van Europa’s groenste en meest leefbare steden. Beter nog: in de binnenstad rijden géén auto’s en in 2016 werd de stad uitgeroepen tot ‘Green Capital of Europe’. Ljubljana: een nog onbekend feestje.

Brussel – Bilbao: vanaf €39,-
Retour vanaf €86,-
Architectonische hoogstandjes, overvloed aan culinaire hoogstandjes en een oogverblindende regio. Bilbao is een van de pareltjes die Spanje rijk is. Scoren, die vliegtickets.

Charleroi – Astana: vanaf €81,-
Retour vanaf €178,-
De nieuwe hoofdstad van Kazachstan is bezig met een flinke opmars, verwacht wordt dat Astana voor 2030 meer dan één miljoen inwoners zal hebben, dit terwijl tientallen jaren geleden Astana alleen nog maar uit dor gras bestond. De stad wordt ook wel een mix van Azië, Europa én Rusland genoemd.

Brussel – Chicago: vanaf €126,-
Retour vanaf €178,-
De bijzondere architectuur, toffe neighborhoods, coole parken en te gekke street-art, kortom: Chicago heeft alles wat je van een Amerikaanse metropool verwacht. Normaal betaal je het dubbele voor een enkeltje Chicago, maar tegenwoordig vlieg je via IJsland voor slechts 126,- naar ‘The Windy City’

*Alle ticketprijzen zijn gebaseerd op enkel/retourvluchten tussen 1 t/m 31 februari 2017 via skyscanner.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *